Ana SayfaKariyerGaranti Bankası Personel Alımı Ne Zaman

Garanti Bankası Personel Alımı Ne Zaman

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülkemizin lider bankaları arasında kendine yer bulan Garanti Bankası 2016 personel alımları hakkında adayların kafalarında bir çok soru işareti bıraktı. Başvuruları kabul edilmiş olan adaylar beklemeye ne kadar devam edecek.

Son zamanlarda edinilen bilgilere göre, Garanti Bankası geçtiğimiz yıl için olan 2015 yılı personel alımlarını tamamlamıştı. Ancak o süreçte Garanti Bankası sınavlarına girerek sırasıyla,

Garanti Bankası Şube Gişe sınavları

Garanti Bankası Genel Müdürlük sınavları

Garanti Bankası Operasyon merkezi personel alımları

Garanti Bankası Çağrı merkezi mülakatları

gibi bankanın başlıca bölümleri için sınav ve mülakat süreçlerini tamamlanmış ancak henüz iş teklifi alamamış bir çok adayın beklediği öğrenildi.

Bankalar genel uygulamaları kapsamında, banka iş ilanları yayınladıktan bir süre sonra bu ilanlara başvuran adayları görüşme organize eder ve/veya banka sınavları için davet gönderir. Bu süre sonunda başarılı olan adaylar için bir takım ek prosedürleri kurum içerisinde tamamlayarak işe başlayabilecekleri tarihleri belirtmektedir.

Garanti Bankası ülkemizde her yıl genç bankacı adayları için yeni pozisyonlar ve istihdamlar yaratmaktadır. Başvuran adaylar içerisinden seçilen yeni bankacılar uygun görüldükleri Garanti Bankası Şube atamaları için bu birimlerd oluşacak kadroları beklemek durumunda kalmaktadırlar. Örnek vermek gerekirse; banka herhangi bir şubesi için sınava girip başarılı olmuş adayı, tercih ettiği şube kadrosunda görevlendirebilmek için ilgili şıbede oluşacak kadroyu bekletmektedir. 2015 yılı Garanti Bankası sınavlarında başarılı olan adaylar için kısa süre sonunda atamaların tamamlanması beklenen diğer bir konudur. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.