Ana SayfaKredilerOdeabank ile PTT’den Ortak Kredi: Nakit Hazır İhtiyaç Kredisi

Odeabank ile PTT’den Ortak Kredi: Nakit Hazır İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Odeabank ile PTT ortak çalışması ile PTT’den emekli maaşını alan ve diğer PTT müşterilerine kredi imkanı sunuluyor. Odeabank’ın Nakit Hazır ihtiyaç kredisi PTT şubelerinden alınabilmekte. Tüketici kredisi kullanmak isteyen müşteriler Nakit Hazır İhtiyaç Kredisi kapsamında finansman sağlayabilmektedirler.

Odeabank ihtiyaç kredisi kapsamında 48 aya varan vade seçenekleri sunuyor. Banka kredi dahilinde emekli maaşını PTT’den alan müşterilere 50 bin Türk Lirası’na kadar; diğer PTT müşterilerine ise 15 bin Türk Lirası’na kadar kredi hizmeti verebilmektedir. Emekli maaşını PTT’den alan müşteriler ile diğer PTT müşterileri farklı faiz oranlarından yararlanabilmektelerdir.

48 Aya Kadar Vade Olanağı!

Odeabank ve PTT işbirliği ile sağlanılan kredi imkanı dahilinde kredi kullanan PTT emeklileri aylık yüzde 1,64 faiz oranından faydalanırken, diğer PTT müşterileri ise aylık yüzde 1,79 faiz oranından yararlanabileceklerdir. Söz konusu kredi kapsamında kullanılan kredi tutarının binde 5’i oranında kredi tahsis ücreti talep edilmekte olup, ayrıca müşterinin hayat sigortası yaptırması da zorunlu tutulmuştur.

Nakit Hazır İhtiyaç Kredisi dahilinde 10 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir PTT emeklisi aylık yüzde 1,64 faiz oranından yararlanabilecektir. Aylık yüzde 1,64 faiz oranı ile kredi kullanan müşteri, kredi geri ödemelerini 48 ay vade ile geri ödeyecek ise aylık taksit tutarı 324 Türk Lirası kadar olacaktır. Kredinin PTT emeklisi müşteriye yıllık maliyet oranı ise yüzde 26,7320 olacaktır. Müşteriden tahsil edilecek olan kredi tahsis ücreti ise 53 (yasal vergiler dahil) Türk Lirası’dır. Bahse konu kredi dahilinde 15 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir PTT müşterisi ise aylık yüzde 1,79 faiz oranından yararlanabilecektir.

Aylık yüzde 1,79 faiz oranı ile 48 ay vadede geri ödeme koşulu ile kullanılan kredi, aylık takribi 504 Türk Lirası kredi taksiti ödeyecektir. Söz konusu kredinin müşteriye maliyet oranı yüzde 29,4490 civarında olacaktır. 15 bin Türk Lirası olarak sağlanılan finansman için müşteri 79 Türk Lirası (yasal vergiler dahil) dosya masrafı ödeyecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.