Ana SayfaEkonomiAralık Ayı En Düşük Faizleri Belli Oldu! İşte O Bankalar

Aralık Ayı En Düşük Faizleri Belli Oldu! İşte O Bankalar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

İhtiyacınız olan finansman meblağına ve tercih edeceğiniz vadeye göre faiz oranları değişiklik arz etmekle birlikte, bankaların ihtiyaç kredisi başlangıç faiz oranlarını haberimizde derledik.

Aylık Yüzde 0,99’dan Başlayan Faiz Oranları!

Citibank aylık yüzde 0,95 faiz oranı ile azami 2.000 Türk Lirası’na kadar Bireysel İhtiyaç Kredisi imkanı sunuyor. Bankanın bahse konu kampanya dahilinde sunduğu maksimum vade süresi ise 12 ay ile sınırlı. Citibank küçük ihtiyaçları için mini kredi arayan vatandaşlara çok uygun faiz oranından kredi fırsatı sunuyor.

ING Bank aylık yüzde 0,99 faiz oranından başlayan ihtiyaç kredisi olanağını müşterilerine sunuyor. Banka, bahse konu faiz oranını KKB (Kredi Kayıt Bürosu) puanı bin 850 puanın üzerinde olan vatandaşlara uygularken, puanı daha düşük olan vatandaşlar için faiz oranları artış göstermektedir.

QNB Finansbank’ın ihtiyaç kredisi faiz oranı aylık yüzde 1,11’den başlamaktadır.

Burgan Bank, müşterilerine aylık yüzde 1,10’dan başlayan faiz oranları ile maksimum 48 ay vadeye kadar ihtiyaç kredisi olanağı tanıyor. Kredi dahilinde kullanılabilecek azami likidite meblağı ise tam 100 bin Türk Lirası.

İş Bankası ve Garanti Bankası tarafından sunulan güncel ihtiyaç kredilerinde faiz oranları aylık yüzde 1,14’den başlamaktadır. İki banka da kredi vadelerini azami 48 ay olarak tayin etmiştir.

Deniz Bank’ın ihtiyaç kredisi faiz oranı aylık yüzde 1,20’den başlamakta olup, kredi dahilinde tercih edilebilecek maksimum vade 48 aydır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.