Ana SayfaKredilerŞekerbank Memur- Sen Üyelerine Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Şekerbank Memur- Sen Üyelerine Özel İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Şekerbank Memur- Sen üyelerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası ile avantajlı koşullarla kredi imkanı sunuyor. Memur- Sen Konfederasyonuna bağlı sendikaların üyeleri nakit ihtiyaçlarını karşılamak için kendilerine özel kampanyadan yararlanabilmektelerdir.

Şekerbank Memur- Sen Üyelerine Özel İhtiyaç Kredisi kampanyası koşulları dahilinde banka, kredi kullanılabilecek azami sınırı 30 bin Türk Lirası olarak belirlemiştir. İhtiyaç kredisi dahilinde uygulanan faiz oranı aylık 1,49 olup, kredi geri ödemelerinin yapılabileceği azami vade ise 48 aydır.

Kredi Tahsis Ücreti Kullanılan Kredinin Binde Beşi Oranında!

Şekerbank ihtiyaç kredisi koşullarından faydalanarak finansman sağlayan Memur- Sen üyelerinden kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Kredi tahsis ücreti kullanılan kredi tutarının yüzde 0,5’i (binde 5)oranındadır. Yani 30 bin Türk Lirası finansman sağlayan müşteri 150 Türk Lirası, Banka Sigorta Muameleleri Vergisi (BSMV) hariç olmak üzere, kredi tahsis ücreti ödeyecektir. Banka kredi başvurusu sırasında kefil talep etmemekle birlikte, gerekli gördüğü taktirde kefil isteyebilmektedir. Ayrıca yapılacak incelemenin ardından banka gerekli görür ise teminat talep edebilmektedir.

Memur- Sen üyelerine özel ihtiyaç kredisi kapsamında 10 bin Türk Lirası kredi kullanan müşteri aylık yüzde 1,49 faiz oranından faydalanacaktır. Müşteri 48 ay vade ile sağladığı finansmanı aylık 312,11 Türk Liralık taksitlerle geri ödeyecektir. Tüketici kredisi kapsamında kullanılan finansmanın müşteriye aylık maliyet oranı yüzde 2,0056 olurken, toplam yıllık maliyet oranı ise yüzde 24,0675 olacaktır. Memur- Sen üyesi müşteri kredi kapsamında toplam 52,5 Türk Lirası masraf ödeyecektir. Bu tutarın 50 Türk Lirası kredi tahsis ücreti (dosya masrafı), 2,5 Türk Lirası ise BSMV (Banka Sigorta Muameleleri Vergisi) olarak tahsil edilmektedir. Memur- Sen üyelerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası yıl sonunda sona erecektir. Kampanyadan yararlanarak finansman sağlamak isteyen müşteriler Şekerbank şubelerine uğrayabilirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.