Ana SayfaKredilerHSBC Premier ve Advance Müşterilerine Özel Tüketici Kredisi Kampanyası

HSBC Premier ve Advance Müşterilerine Özel Tüketici Kredisi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

HSBC premier ve advance müşterilerine özel tüketici kredisi kampanyası ile müşteri ihtiyaçları için finansman sağlıyor. Banka ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında premier ve advance müşterilerin kredi notuna göre faiz oranı belirlemektedir. Kampanya dahilinde premier ve advance müşterilere uygulanan faiz oranları yüksek kredi notu için aylık yüzde 1,21; düşük kredi notu için aylık yüzde 1,43’tür.

Kredi notu bankaya yapılan başvuru sırasında bankanın değerlendirmesi sonucunda belirlenmektedir. Kampanya dahilinde azami vade süresi 48 ay olarak belirlenmiştir. Premier ve advance müşterilere özel ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanmak isteyen advance müşterilerin vadesiz hesaplarından biri otomatik fatura ödeme talimatı olmak üzere minimum 3 ödeme talimatı vermiş olmaları gerekmektedir. Ayrıca kredi kullanımından önceki ay, bu ödeme talimatlarından her birine en az 500 Türk Lirası olmak üzere ödeme yapılmış olması gerekmektedir.

Son Başvuru 31 Aralık 2016!

HSBC Bank’ın premier ve advance müşterilerine özel ihtiyaç kredisi kampanyası 31 Aralık 2016 tarihinde sona erecek olup kampanyadan yararlanmak isteyen müşterilerin HSBC şubelerini ziyaret etmeleri gerekmektedir. Premier ve advance ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanarak 10 bin Türk Lirası kredi kullanmak isteyen bir müşteri yüksek kredi notuna sahip ise aylık yüzde 1,21 faiz oranından faydalanacaktır. Finansman 24 ay vadede ödeme şartı ile sağlanmış ise ödenecek olan aylık taksit miktarı 496,46 Türk Lirası civarında olacaktır.

10 bin Türk Lirası olarak kullanılan kredi 24 ay vade sonunda takribi 11 bin 915,13 Türk Lirası civarında geri ödenecektir. 10 bin Türk Lirası kredi kullanmak isteyen müşteri düşük kredi notuna sahip ise aylık yüzde 1,43 faiz oranından yararlanabilecektir. 24 vade ile geri ödeme yapılacak ise aylık taksit miktarı 511,85 Türk Lirası kadar olacaktır. Vade sonunda ise müşteri 10 bin Türk Lirası olarak çektiği krediyi toplam 12 bin 284,51 Türk Lirası olarak ödemiş olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.