Ana SayfaKredilerVakıfbank “Yeni Yıl Kredisi” Kampanyası: Masrafsız Seçenek de Mevcut!

Vakıfbank “Yeni Yıl Kredisi” Kampanyası: Masrafsız Seçenek de Mevcut!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank yeni yıla özel kampanyası ile kamu personeli, özel sektör çalışanı ve emekli müşterilerine özel oranlarla ihtiyaç kredisi veriyor. Duyurduğu “Yeni Yıl Kredisi” fırsatıyla banka müşterilerinin hemen her türlü ihtiyacı için finansman sağlıyor. Vakıfbank’ın Yeni Yıl İhtiyaç Kredisi’nde müşterinin talebine göre masraflı ve masrafsız ihtiyaç seçeneği mevcuttur.

Masraflı ve masrafsız kredi seçeneklerinde faiz oranı farklılık göstermektedir. Vakıfbank masraflı yani kredi tahsis ücreti talep ettiği 10 bin Türk Lirası’na kadar olan kredilerde aylık yüzde 1,17 faiz oranı uygulamaktadır.

1,15’den Başlayan Faiz Oranları!

Kampanya kapsamında masraflı ve 10 bin 1 ve 50 bin Türk Lirası arasında kullanılan kredilerde aylık 1,15 faiz oranı yansıtılmaktadır. Banka yeni yıl ihtiyaç kredisinde masrafsız (dosya masrafı ödemesiz) seçeneğinde 10 bin Türk Lirası ile 50 bin Türk Lirası çekilen kredilerde aylık yüzde 1,25 faiz oranı uygulanmaktadır. Banka yeni yıl kredisi dahilinde 3- 48 ay arasındaki vadelerde ödeme imkanı ile finansman sağlamaktadır. Sağlanılan kredi eşit taksitli ve artan taksitli olarak geri ödenebilmektedir.

Kampanya dahilinde eşit taksit ödemeli olarak 48 ay vade ile 50 bin Türk Lirası kredi kullanan müşteri masraf ödemek istemiyor ise aylık yüzde 1,25 faiz oranından yararlanacaktır. Bu durumda aylık bin 468,76 Türk Lirası taksitlerle kredi geri ödemesi yapılacaktır. Müşteri aynı koşullarda 50 bin Türk Lirası’nı kredi tahsis ücreti ödemek koşulu ile kullandığı durumda ise aylık yüzde 1,15 faiz oranından yararlanabilecektir. Bu durumda müşterinin aylık kredi taksitleri bin 431,40 Türk Lirası olacaktır. Banka sağladığı 50 bin Türk Lirası finansman için 250 Türk Lirası kredi tahsis ücreti tahsil edecektir.

Yeni yıl kredisi kampanyası dahilinde masraflı 10 bin Türk Lirası likidite sağlayan müşteri 48 ay vade ile geri ödeme koşulu ile aylık yüzde 1,17 faiz oranından yararlanacaktır. Müşterinin kredi geri ödemeleri 287,77 Türk Lirası civarında taksitlerle yapılacak olup ayrıca banka müşteriden 50 Türk Lirası kredi tahsis ücreti talep edecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.