Ana SayfaKredilerZiraat Bankası Modern Basınçlı Sulama Sistemleri Kredileri

Ziraat Bankası Modern Basınçlı Sulama Sistemleri Kredileri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası müşterilerine her alanda olduğu gibi tarım alanında da geniş kapsamlı kredi imkanları sunuyor. Tarım sektöründe sağladığı finansmanlarla öne çıkan Ziraat Bankası mekanizasyon kredileri kapsamında “Modern Basınçlı Sulama Sistemleri Kredileri” ile tarım üreticisine destek veriyor.

Modern basınçlı sulama sistemleri kredisi ile suyun kaynağından tarlaya gelene kadar ki gerekli olan alet ve ekipmanlar için kredi olanağı sunulmaktadır. Kredi kapsamında sağlanılan finansman ile temin edilen araçlarla damla, yağmurlama ve mikro yağmurlama sulama sistemleri kurularak suyun tarla içine dağıtımı gerçekleştirilmektedir.

Yatırım Kredisi İmkanı

Kredi dahilinde gerçek ve tüzel kişiler finanse edilebilmektedir. Modern basınçlı sulama sistemleri kredisi uyarınca sulama sistemleri için yatırım kredisi imkanı sunulmaktadır. Modern basınçlı sulama sistemi kullanan yahut kullanacak olan gerçek ve/veya tüzel üreticiler yatırım kredisi kullanarak gerekli olan elektrik üretimi giderlerini karşılayabilmektedirler. Buna ek olarak bahsedilen sistemi kullanan ya da kullanacak olan üreticilerin derin kuyu açılımı ve derin kuyu teçhizatı için gerekli olan likidite Ziraat Bankası’nın modern basınçlı sulama sistemi kredisi dahilinde sağlanabilmektedir. Ayrıca derin kuyu açılımı ile elde edilen suyun tarlaya taşınması için gereken finansman banka tarafından kredi kapsamında sağlanmaktadır.

Modern basınçlı sulama sistemi kredisi dahilinde sağlanan finansman doğal yağışların yeterli olmadığı durumda bitkilerin yetiştirilebilmesi için gerekli olan suyun tarladaki bitkilere ulaştırılabilmesi için gerekli olan sulama sistemlerinin, yani damla, yağmurlama ve mikro yağmurlama sulama sistemleri, kurulmasında kullanılabilmektedir. Ayrıca söz konusu sulama sistemlerinin otomasyonuna ilişkin giderlerin karşılanması amacı ile de modern basınçlı sulama sistemleri kredisinden yararlanılabilmektedir.

Ziraat Bankası’nın modern basınçlı sulama sistemleri kredisinden yararlanılarak gerekli olan farklı yatırım giderlerine de finansman sağlanabilmektedir. Kredi kapsamında bankanın uyguladığı faiz oranları ve vade seçenekleri müşteri özelinde farklılık göstermekte olup, gerekli bilgiler banka şubelerinden öğrenilebilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.