Ana SayfaGündemBank Pozitif’ten Taşıt Kredisi Fırsatı!

Bank Pozitif’ten Taşıt Kredisi Fırsatı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bank Pozitif müşterilerine finansman hizmeti sunmaya devam ediyor. Müşterilerinin hemen her türlü ihtiyacına karşılık vermeye çalışan Bank Pozitif taşıt kredisi imkanı sunarak da müşterilerini memnun ediyor.

Banka taşıt kredisi kapsamında azami 50 bin Türk Lirası’na kadar finansman imkanı sağlamaktadır. Araç kredisi dahilinde kullanılan kredi geri ödemelerinin yapılacağı maksimum vade süresi 48 ay ile sınırlandırılmıştır. Bank Pozitif taşıt kredisi uyarınca aylık yüzde 1,59 faiz oranı uygulamaktadır.

Kredi Tahsis Ücreti Kullanılan Kredi Meblağının Binde 5’i Oranında!

Taşıt kredisi imkanını banka yalnızca anlaşmalı kurumlar vasıtası ile sunmaktadır. Ayrıca Bank Pozitif bahse konu kredi kapsamında kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Kredi tahsis ücreti kullanılan kredi miktarının yüzde 0,5’i kadardır.

Kredi kapsamında 20 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri aylık yüzde 1,59 faiz oranından yararlanacaktır. Müşteri kredi geri ödemelerini 48 ay vadede yapmak istediği takdirde aylık kredi taksitleri 639,89 civarında olacaktır. 20 bin Türk Lirası olarak kullanılan kredi 48 ay sonunda takribi 30 bin 715 Türk Lirası civarında ödenmiş olacaktır. Kullanılan kredinin toplam yıllık maliyet oranı yüzde 25,8199 olacaktır. Bunlara ek olarak Bank Pozitif kullanılan 20 bin Türk Lirası kredi için 100 Türk Lirası kredi tahsis ücreti (BSMV- Banka Sigorta Muameleleri Vergisi hariç) talep edecektir.

Bank Pozitif’in taşıt kredisi hizmetinde kasko ve sigorta zorunluluğu bulunmamaktadır. Müşteri ekstra sigorta ve kasko masrafı yapmadan Bank Pozitif’in taşıt kredisi dahilinde finansman sağlayabilmektedir. Kredi geri ödemeleri herhangi bir bankadan EFT (Bankalar Arası Elektronik Fon Transferi) ile yapılabilmektedir. Ayrıca Bank Pozitif’in anlaşmalı olduğu Denizbank gişelerinden ve Online PTT gişelerinden herhangi bir masraf ödemeden yatırılabilmektedir. Ayrıca internet bankacılığı aracı ile kredi taksitleri yahut ara ödemeleri yapılabilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.