Ana SayfaKredilerAlbaraka Türk Katılım Bankası’ndan Tüketici Finansmanı

Albaraka Türk Katılım Bankası’ndan Tüketici Finansmanı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Albaraka Katılım Bankası tüketici finansmanı ile nakde ihtiyacı olan müşterilerine destek veriyor. Müşteri, tüketici finansmanı ile beyaz eşya, televizyon, mobilya, bilgisayar gibi ihtiyaçlarına likidite sağlayabilmektedir.

Albaraka Türk Katılım Bankası ihtiyaç finansmanı dahilinde aylık yüzde 1,25 kar oranı uygulamaktadır. Aylık yüzde 1,25 kar oranı ile sağlanan finansman geri ödemeleri 48 aya kadar olan vadeler ile yapılabilmektedir.

Çeşitli Ödeme Seçenekleri!

Müşteri ödemeleri aylık eşit taksitli yapabileceği gibi, 2 ayda 1 taksitli, 3 ayda bir taksitli ya da değişken ve esnek ödeme zamanlı olarak yapabilmektedir. Albaraka Türk Katılım Bankası tüketici finansmanı dahilinde finansman tahsis ücreti talep etmektedir. Finansman tahsis ücreti sağlanan likidite miktarının yüzde 0,5’i (binde 5) kadardır.

Albaraka Türk Katılım Bankası ihtiyaç finansmanı dahilinde müşterinin ferdi kaza sigortası yaptırmasını zorunlu tutmuştur. Ferdi kaza sigortası poliçe bedeli müşteriye ait olup, sağlanan finansman tutarına, vadesine ve kar oranına ayrıca müşterinin yaşına ve cinsiyetine bağlı olarak farklılık arz etmektedir. Albaraka Türk Katılım Bankası tüketici finansmanı dahilinde 20 bin Türk Lirası likidite sağlayan bir müşteri aylık yüzde 1,25 kar oranından yararlanacaktır.

Tüketici finansmanı dahilinde likidite sağlayan müşteri 36 ay vade ile finansman geri ödemesi yapacak ise aylık taksit ödemeleri 723,05 Türk Lirası civarında olacaktır. Söz konusu finansmanın aylık toplam maliyet oranı yüzde 1,53 olurken; yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 19,99 olacaktır. Albaraka Katılım Bankası sağlanan 20 bin Türk Lirası için 100 Türk Lirası finansman tahsis ücreti (Banka Sigorta Muameleleri Vergisi hariç) tahsil edecektir.

İhtiyaç finansmanı dahilinde sağlanan 20 bin Türk Lirası finansman 36 ay vade sonunda 26 bin 30 Türk Lirası olarak ödenmiş olacaktır. Ferdi kaza sigortası müşteri özelinde değişeceğinden bahsedilen örnekte hesaplanmamıştır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.