Ana SayfaKredilerING Bank’tan Kefilsiz E- Kredi

ING Bank’tan Kefilsiz E- Kredi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Nakde ihtiyacınız doğduğu anda bankaya gitmeye yorulmadan, zaman kaybetmeden, dilediğiniz miktarda krediyi ING Bank’tan çekebilirsiniz. ING Bank’tan 7 gün 24 saat boyunca istediğiniz her an finansman sağlayabilirsiniz. Banka “e- kredi” kampanyası kapsamında teknolojik ortamda müşterinin banka şubesine gitmesine gerek kalmadan kredi imkanı sağlamaktadır.

ING Bank müşterileri e- kredi ile finansman sağladıklarında kredileri anında hesaplarına geçer ve hemen kullanmaya başlayabilirler. ING Bank müşterisi olmayıp da söz konusu kredi dahilinde likidite sağlamak isteyen müşterilere de kredi evrakları müşterinin istediği zaman ve mekanda müşteriye iletilerek başvuru prosedürleri gerçekleştirilmiş olmaktadır. Yani e- kredi kampanyası dahilinde ING Bank müşterisi olan ve olmayan; hafta sonu veya gece bile kredi kullanılabilmektedir.

Aylık Yüzde 1,49 Faiz Oranı ile 36 Aya Kadar Vadelendirme Olanağı

ING Bank bahse konu kredi uyarınca kefil talep etmemektedir lakin gerekli gördüğü durumlarda kefil isteyebilmektedir. ING Bank e- kredi kampanyası dahilinde banka aylık yüzde 1,49 faiz oranı uygulamaktadır. Kredi geri ödemeleri eşit taksitli yapılabildiği gibi müşteri özelinde farklılık gösterebilmektedir.

Bahse konu kampanya uyarınca banka kullanılan kredi miktarının binde 5’i kadar kredi tahsis ücreti talep etmektedir. Ayrıca banka müşterinin hayat sigortası yaptırmasını da talep edebilmektedir. ING Bank’tan e- kredi kampanyası dahilinde 10 bin Türk Lirası finansman sağlayan müşteri aylık yüzde 1,49 faiz oranından yararlanacaktır.

Kullanılan 10 bin Türk Lirası kredi 36 ay vadede eşit taksitlerle ödenecek ise müşterinin aylık taksitleri 379 Türk Lirası olacaktır. Banka kullanılan kredi kapsamında 50 Türk Lirası kredi tahsis ücreti talep edecektir. E- kredi kampanyası koşulları dahilinde kullanılan 10 bin Türk Lirası kredinim aylık toplam maliyet oranı yüzde 1,8188 olurken; yıllık tollam maliyet oranı ise yüzde 24,1464 olacaktır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.