Ana SayfaGündemVakıfbank’tan Kışa Özel Masrafsız Konut ve Konut Borç Transferi Kredisi

Vakıfbank’tan Kışa Özel Masrafsız Konut ve Konut Borç Transferi Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank ev almak isteyen ya da hali hazırdaki kredisini Vakıfbank’a taşımak isteyen müşterilere uygun faiz oranlarıyla “Kışa Özel Konut Kredisi” imkanı sunuyor. Kışa özel konut kredisi kampanyası koşullarından yararlanarak konut sahibi olabilir ya da başka bankalarda olan konut kredisini Vakıfbank’a taşıyarak uygun faiz oranları ve taksitlerle ödemelerini gerçekleştirebilirler.

Vakıfbank kışa özel konut kredisi dahilinde masraflı ve masrafsız kredi seçenekleri sunmaktadır. Masraflı yani bankanın müşteriden kredi tahsis ücreti talep ettiği seçenekte uygulanan faiz oranı aylık 1,05’tir.

Masrafsız Seçenekte Faiz Oranı 1,06

Masrafsız, bir başka deyişle bankanın dosya masrafı talep etmediği seçenekte ise aylık yüzde 1,06 faiz oranı uygulanmaktadır. Kışa özel konut borç transferi kredisi kampanyası dahilinde banka 3 ile 120 aya arasında vade seçenekleri sunmaktadır.

Bahse konu konut kredisi dahilinde masrafsız olmak koşulu ile 100 bin Türk Lirası finansman sağlayan müşteri aylık yüzde 1,06 faiz oranından yararlanacaktır. 3- 120 ay arası vadede aylık maliyet oranı yüzde 1,0769 olurken, yıllık toplam maliyet oranı da yüzde 13,7162 olacak. 100 bin Türk Lirası krediyi masraflı seçenek dahilinde kullanmak isteyen müşteri aylık yüzde 1,05 faiz oranından faydalanacaktır. Bu koşulda banka kullanılan kredi miktarının binde 5’i olan 500 Türk Lirası’nı kredi tahsis ücreti olarak tahsil edecektir. 120 aya varan vadelerde ödeme yapma imkanı ile söz konusu kredinin aylık maliyet oranı yüzde 1,0775 olacaktır. Aylık yüzde 1,05 faiz oranı ile kullanılan kredinin yıllım toplam maliyet oranı ise13,7241 olacaktır.

Kampanya dahilinde sağlanan likidite için takribi 800 Türk Lirası ekspertiz ücreti alınmaktadır. Ekspertiz ücreti konutun metrekaresi ve lokasyonuna göre farklılık göstermektedir. Ayrıca Vakıfbank ipotek tesis bedeli talep etmemekte ve hayat sigortasını müşterinin isteğine bırakmıştır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.