Ana SayfaKredilerTEB Tarımsal Yatırım Kredileri

TEB Tarımsal Yatırım Kredileri

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk Ekonomi Bankası tarım alanında müşterilerine finansal destek sağlamaya devam ediyor. TEB Tarımsal Yatırım Kredileri başlığı altında verdiği “Tarımsal Proje Kredisi” ve “Süt Hayvancılığı Kredisi” ile tarım alanında gelişime ve üretimin iyileşmesine katkı sağlamaktadır.

“Tarımsal Proje Kredisi” kapsamında banka tarım alanında hibe destekli projesi olan üretici veya genç çiftçilere finansman desteği sağlamaktadır. Tarım alanında projesi onaylanmış ve hibe almaya hak kazanmış olan müşteriler, projenin geliştirme ve hayata geçirme aşamalarında ihtiyaç duyulan nakdi Türk Ekonomi Bankası aracılığı ile temin edebilmektelerdir. Müşteri söz konusu hibe eline geçene kadar yahut hibe miktarının yeterli olmadığı durumlarda finansman gereksinimini tarımsal proje kredisi ile temin edebilmektelerdir. Bahse konu kredi dahilinde makine ve ekipman gibi ihtiyaçlar için sağlanan likidite geri ödemeleri 48 aya varan vadelerde ödenebilmektedir.

60 Aya Kadar Uzanan Vade Seçenekleri!

Tarımsal proje kredisi kapsamında sağlanan finansman inşaat gerektiren bir gereksinimde kullanılacak ise banka 60 aya kadar vade olanağı sunmaktadır. Kredi dahilinde sağlanan finansman geri ödemeleri 1, 3, 6, 12 aylık periyodlarla eşit veya esnek taksitli ödemelerle yapılabilmektedir.

Türk Ekonomi Bankası’nın tarımsal yatırım kredileri dahilinde sağladığı bir diğer kredi ise “Süt Hayvancılığı Kredisi’dir”. Süt hayvancılığı kredisi dahilinde yeni bir işletme kuracak olan ya da hali hazırdaki işletmesini büyütecek olan üreticiler finansman sağlayabilmektelerdir. Söz konusu kredi kapsamında barınak yapımı ve tadilatı, süt hayvanı alımı ve süt sağım makinası gibi ekipman alımları finanse edilebilmektedir. Türk Ekonomi Bankası bahse konu yatırım kredisi geri ödemelerinde 60 aya kadar vadelendirme yapabilmektedir. Ödemeler eşit veya esnek taksitli olmak üzere 1, 3, 6, 12 aylık dönemlerde yapılabilmektedir. Bunlara ek olarak banka hayvan hayat sigortası yapılmasını talep edebilmekte ve sigorta TEB tarafından yapılabilmektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.