Ana SayfaKredilerYapı Kredi Yeni Yıl İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı 0,99’dan Başlıyor!

Yapı Kredi Yeni Yıl İhtiyaç Kredisi Faiz Oranı 0,99’dan Başlıyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi’den yeni yıla özel uygun faiz oranlı bireysel ihtiyaç kredisi fırsatı! Yeni yaklaşırken artan ihtiyaçlarla birlikte nakit ihtiyacı artan müşteriler, Yapı Kredi’nin yeni yıla özel bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasından avantajlı koşullarla faydalanabilirler.

Yeni yıla özel ihtiyaç kredisi kampanyası uyarınca faiz oranları aylık yüzde 0,99’dan başlamaktadır. Uygulanan faiz oranı; kullanılan kredi miktarına ve kredi geri ödemesinin yapılacağı vade süresine göre farklılık arz etmektedir.

Son Başvuru 2 Ocak!

Aylık yüzde 0,99 faiz oranı; 12 ay vadede geri ödeme koşulu ile 3 bin Türk Lirası’na kadar olan kredi kullanımlarında geçerlidir. Banka bahse konu kampanya dahilinde kredi tahsis ücreti talep etmekte olup, kredi tahsis ücreti sağlanan finansman tutarının yüzde 0,5’i kadardır.

Yapı Kredi’nin söz konusu bireysel ihtiyaç kredisi kapsamında 12 ay vadede ödeme koşulu ile 3 bin Türk Lirası finansman sağlayan bir müşteri aylık 0,99 faiz oranından yararlanacaktır. Bu durumda müşteri, aylık 269,72 Türk Lirası civarında taksitlerle kredi geri ödemesini yapacaktır. Kampanya dahilinde kullanılan 3 bin Türk Lirası kredinin aylık toplam maliyet oranı yüzde 1,3645’tir. Kredinin yıllık toplam maliyet oranı ise yüzde 16,3742’dir. Aylık yüzde 0,99 faiz oranı ile çekilen 3 bin Türk Lirası kredi 3 bin 236,64 Türk Lirası olarak geri ödenecektir. Yapı Kredi söz konusu kredi için 15 Türk Lirası kredi tahsis ücreti tahsil edecektir.

Banka yeni yıl ihtiyaç kredisi dahilinde hayat sigortası yaptırılmasını talep etmektedir. Yukarıda bahsedilen örnek hesaplamada maliyet oranlarına kredi tahsis ücreti, vergi ve fonlar dahil edilmiş olup, hayat sigortası poliçe bedeli dahil edilmemiştir.

Yapı Kredi’nin bahsedilen yeni yıla özel ihtiyaç kredisi kampanyası dahilinde kredi kullanmak isteyen müşteriler Yapı Kredi şubelerinden, Yapı Kredi internet ve mobil şubelerinden ve Yapı Kredi telefon bankacılığından başvuru yapabilmektedir. Kampanya 2 Ocak 2017 tarihinde sona ermektedir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.