Ana SayfaEkonomiYılbaşı Özel Çekilişi Bilet Fiyatları Belli Oldu! Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Yılbaşı Özel Çekilişi Bilet Fiyatları Belli Oldu! Bilet Fiyatları Ne Kadar?

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Milli Piyango İdaresi yeni yıla özel çekilişte ikramiyeleri dağıtacak milli piyango biletlerini satışa sundu. 2017 yılında satışa çıkan biletler talihlilerini beklemeye başladı.

Vatandaşların merakla beklediği milli piyango yılbaşı çekilişi biletleri tam bilet 60 TL, yarım bilet 30 TL, çeyrek bilet ise 15 TL’den satışa çıktı. Seyyar satıcı ve bayilerde satışta olan biletler şimdiden talihlilerini bekliyor. Satıcılar ise vatandaşları çekilişe yaklaşık 15 gün olmasına rağmen uyarıyor. Sizde yeni yıl adetlerinden olan milli piyango bileti alacaklardansanız, biletlerinizi şimdiden almayı ihmal etmeyin! Bilet alma işini son günlere bırakırsanız bilet bulamama ihtimaliniz yüksek.

İKRAMİYE TAM BİLETE ÇIKARSA TARİHİN EN BÜYÜK İKRAMİYESİ VERİLECEK

Milli Piyango yılbaşı özel çekilişinde dağıtacağı rakamları da açıkladı. Buna göre 20 tane 100 bin TL,  30 tane 50 bin TL, 50 tane 10 bin TL, 100 tane 5.000 TL, 200 tane 3.000 TL, 300 tane 2.000 TL, 500 tane ise 1.000 TL şanslılarının sahibi olacak. Bunların yanı sıra özel çekilişte bin tane 500 TL, 8 bin tane 400 TL, 40 bin tane 300 TL, 200 bin tane 200 TL, 700 bin tane 120 TL de dağıtılacak ikramiyeler arasında yer aldı.

2017 yeni yıl özel çekilişinin en büyük ikramiyesinin tam bilete isabet etmesi halinde Milli Piyango İdaresi tarihinin en yüksek ikramiyesini vermiş olacak.

SAHTE BİLETLERE DİKKAT!

Yetkililer vatandaşları milli piyango yılbaşı çekilişi biletleri konuşunda uyardı. Bilet alacak vatandaşların, bilet üzerindeki özel güvelik önlemlerine dikkat etmeleri istendi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.