Ana SayfaBanka İş İlanlarıVakıfbank Yeni Memurlar Alacak

Vakıfbank Yeni Memurlar Alacak

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank bir duyuru yayınlayarak sınavla müfettiş yardımcısı alacağını açıkladı. İşte Vakıfbank’ın Müfettiş Yardımcılığı pozisyonu için aranan özellikler…

Müfettiş Yardımcılığı için başvuracak olan adayların öncelikle Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor. Bununla birlikte kamu haklarından mahrum olmamak, hapis cezası almış olmamak, üniversitelerin ilgili fakültelerinden mezun olmak, 26 Şubat 1989 veya daha sonrasında doğmuş olmak, erkek adaylar için askerlik görevini yerine getirmiş veya askerlik görevinden muaf olmak, çalışmaya ve şehirlerarası seyahat etmeye engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu bulunmamak ve daha önce Vakıfbank’ın sınavlarından birine katılıp sözlü mülakatta elenmiş olmamak da aranan şartlar arasında.

Aranan özelliklere sahip olan adaylar 26 Şubat 2017 Pazar günü Ankara ve İstanbul’da sınava alınacak.

Sınav başvuruları onaylanan adaylar 20 Şubat 2017’den itibaren Anadolu Üniversitesi bünyesindeki https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr adresine girerek sınav giriş belgelerinin çıktısını alabilirler. Adayların sınava gireceği yer ve saat sınav giriş belgelerinde yazacak.

Sınava girecek olan adayların sınav giriş belgesi, nüfus cüzdanı, kurşun kalem ve silgi getirmeleri gerekiyor. Yazılı sınavı kazanan adaylar daha sonra sözlü mülakata alınacak. Mülakat tarihleri sınava katılmaya hak kazanan adaylara elektronik posta yoluyla bildirilecek. Başvuru koşulları hakkında daha detaylı bilgi almak ve sınava katılım ücretlerini öğrenmek için   http://webservis.vakifbank.com.tr/sinav/Brosur.aspx adresini ziyaret edebilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.