Ana SayfaGündemHalk Bankası’ndan Canım Evim Konut Kredisi Kapsamında 180 Ay Vade Olanağı!

Halk Bankası’ndan Canım Evim Konut Kredisi Kapsamında 180 Ay Vade Olanağı!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank ev sahibi olmak isteyen müşterilerine finansman desteği sunuyor. “Canım Evim Konut Kredisi” ile likidite sağlayan Halkbank, uzun vade süresi ile müşterilerini cezbediyor. Banka canım evim konut kredisi kampanyası dahilinde vade süresine göre farklılık gösteren faiz oranları uygulamaktadır.

Halkbank kredi kampanyası uyarınca uyguladığı vade süresi ile müşterilerin kredilerini rahat rahat ödemesine imkan sağlamaktadır. Canım evim konut kredisi dahilinde azami vade 180 ay olarak belirlenmiştir. Kredi kapsamında 120 aya kadar olan vadelerde aylık yüzde 1,04 faiz oranı uygulanmaktadır.

Uzayan Vadelerde Artan Faiz Oranları!

121 ile 180 ay arasında ise aylık yüzde 1,09 faiz oranı yansıtılmaktadır. Bahse konu konut kredisi uyarınca kredi geri ödemeleri 180 aya kadar olan vadelerde müşterinin talebine göre aylık, 3 aylık ve gelire uygun olarak serbest ödeme şeklinde yapılabilmektedir. Kredi dahilinde müşteriden ekspertiz ve ipotek tesis bedeli tahsil edilmekte olup, ayrıca dosya masrafı (kredi tahsis ücreti) da alınmaktadır. Kredi tahsis ücreti kullanılan kredi tutarının binde 5’i kadardır.

Halk Bankası’nın canım evim konut kredisi kampanyası kapsamında 100 bin Türk Lirası finansman sağlayan müşteri, kredi geri ödemelerini 120 aya kadar olan vadelerde tamamlayacak ise aylık yüzde 1,04 faiz oranından yararlanacaktır. Bu durumda kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 13,5900 olacaktır. Canım evim konut kredisi dahilinde kullanılan 100 bin Türk Lirası kredinin geri ödemeleri 120 ile 180 ay arasındaki vadelerde tamamlanacak ise müşteri aylık yüzde 1,09 faiz oranından yararlanacaktır. Bu durumda kredinin yıllık maliyet oranı yüzde 14,1802 olacaktır. Söz konusu 100 bin Türk Lirası finansman için vade ve faiz oranı dikkate alınmaksızın 500 Türk Lirası kredi tahsis ücreti Halk Bankası tarafından tahsil edilecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.