Ana SayfaKredilerVakıfbank’tan İpotek Karşılığı Taksitli İhtiyaç Kredisi!

Vakıfbank’tan İpotek Karşılığı Taksitli İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank yüksek meblağlarda nakde ihtiyaç duyan müşteriler için “İpotek Karşılığı Taksitli İhtiyaç Kredisi” imkanı sunuyor. İpotek karşılığında kredi kullanarak nakit ihtiyacınızı giderebilir, gayrimenkulünüzü elden çıkarmadan finansman sağlayabilirsiniz.

Vakıfbank İpotek Karşılığı Taksitli İhtiyaç Kredisi dahilinde müşteriler ipotek konusu gayrimenkulün ekspertiz değerinin yüzde 80’ine kadar likidite sağlayabilmektelerdir. İhtiyaç kredisi dahilinde azami vade 48 ay ile sınırlandırılmıştır. 48 ay vadede müşteri aylık ve/ veya 3 aylık eşit taksitlerle, ayrıca değişken taksitli olarak kredi geri ödemesini yapabilmektedir.

50 Bin Türk Lirası Kredi İçin Örnek Hesaplama!

İpotekli ihtiyaç kredisi kapsamında düzenli geliri olan ve istihbaratı olumlu olan müşteriler finansman sağlayabilmektedir. Banka bahse konu kredi dahilinde aylık yüzde 1,30 faiz oranı uygulamaktadır. Ayrıca kredi koşullarından yararlanarak likidite sağlayan müşteri hayat sigortası yaptırmak durumundadır.

İpotek konusu gayrimenkul için banka konut paket sigortası yaptırmayı zorunlu tutmuştur. Konut paket sigortası vade boyunca her yıl yenilenmektedir. Vakıfbank ipotek karşılığı taksitli ihtiyaç kredisi uyarınca ekspertiz ücreti ve ipotek tesis bedeli talep etmektedir. Ekspertiz bedeli gayrimenkulün metrekaresine ve lokasyonuna bağlı olarak farklılık göstermektedir. Ayrıca Vakıfbank tüketici kredisi dahilinde kredi tahsis ücreti tahsil etmektedir.

Bahse konu ihtiyaç kredisi dahilinde 50 bin Türk Lirası finansman sağlayan müşteri aylık yüzde 1,30 faiz oranından faydalanmaktadır. Müşteri kredi dahilinde sağladığı likiditeyi 48 ay vadede aylık eşit taksitlerle geri ödeyecek ise bin 487,63 Türk Lirası civarında taksitler ödeyecektir. Vade sonunda toplam ödenen miktar takribi 71 bin 406,07 Türk Lirası kadar olacaktır. Söz konusu kredinin yıllık toplam maliyet oranı yüzde 21,8674 olacaktır. Bununla birlikte banka gayrimenkul için gereken ekspertiz raporunun ücretini müşteriden almaktadır. Ayrıca 50 bin Türk Lirası kredi için 250 lira kredi tahsis ücreti de müşteriden tahsil edilecektir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.