Ana SayfaEkonomiAkbank MTV Ödemelerinde 4 Taksit+20 TL Chip Para Fırsatı Sunuyor

Akbank MTV Ödemelerinde 4 Taksit+20 TL Chip Para Fırsatı Sunuyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank’tan MTV Ödemelerine 4 Taksit + 20 TL Chip Para

MTV ödemeleri Akbank banka ve kredi kartlarıyla ödenebiliyor. 31 Ocak’a kadar ödemelerini Akbank kartlarıyla yapan Akbank müşterileri 4 taksit fırsatından yararlanabiliyor. Taksit istemeyen tüketiciler kurallara uyarak ödeme yapmaları halinde 20 lira Chip Para kazanabiliyor.

MTV ödemeleri Akbank mobil şube, Akbank internet şube, Akbank şubeleri ve Akbank Atmlerinden yapılabiliyor. Ödemeleri Akbank kredi kartları olan Wings, Axess, Free ile yapan tüketiciler 4 taksit hakkı kazanıyor.

MTV Ödemelerini Neo ile Yapanlara 20 TL Chip Para

MTV ödemelerini www.gib.gov.tr üzerinden Neo kartlarını kullanarak yapan Akbank müşterileri 20 TL Chip Para kazanıyor. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen Akbank müşterilerinin banka sisteminde kayıtlı telefon numaralarından 4556’ya MTV yazıp mesaj atmaları gerekiyor. Onay smsini alan tüketiciler ödemelerini yaptıktan sonra ödeme yapılan karta 20 TL Chip Para Transfer ediliyor.

MTV Ödemelerini Akbank Direkt’ten Ödeyenlere Yüzde 25 İndirim!

MTV ödemelerini 31 Ocak tarihine kadar Akbank Direkt uygulaması üzerinden ödeyen tüketiciler Samsung marka akıllı telefonlarda yüzde 25’e varan indirim kazanıyor. Bu sayede 800 TL’ye satılan Samsung J2 Grand Prime akıllı telefon sadece 599 TL’ye alınabiliyor.

Akbank’ın mevcut kampanyası hakkında daha fazla bilgi almak için Akbank Direkt uygulamasının kampanyalar bölümüne göz atılabilir. MTV ödemelerini 4 taksitle yapan tüketiciler 20 TL Chip Para alamazlar. Ancak akıllı telefon indirim kampanyasından faydalanabilirler. Kampanya koşulları için Akbank resmi internet sitesine göz atabilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.