Ana SayfaEkonomiSon Gün 14 Şubat

Son Gün 14 Şubat

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat ile geçinen üreticiler için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından sağlanacak olan 200 bin liralık hibe desteği için sayılı günler kaldı. Hibeden faydalanmak isteyen üreticiler bir an önce başvuruda bulunmalılar.

Hangi İşlemler İçin Hibe Verilecek

Ekonomide yaşanan dalgalanmadan üreticilerin daha kötü etkilenmemesi için Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından sağlanacak olan hibe desteği tarla içi damla sulama sistemi kurulumu, tarla içi mikro yağmurlama sistemi kurulumu, tarla içi yağmurlama sistemi kurulumu, lineer, tamburlu sistem yağmurlama sulama makinesi alımı veya center pivot ve güneş enerjili sulama sistemi kurulumu işlemleri için verilecek. Belirtilen başlıklarda işlem yapacak olan üreticiler hibe desteğinden faydalanacak bunun dışındaki işlemler için hibe desteği verilmiyor.

Ne Kadar Destek Verilecek?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre gerçek kişiler için 100 bin liraya kadar, tüzel kişiler için ise 200 bin liraya kadar hibe desteği verilecek. Bakanlığın açıklamasına göre bu tutarların üstünde hibe verilmesi söz konusu değil.

Başvurular Ne Zamana Kadar?

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı tarafından verilen hibe desteğinden faydalanmak isteyen üreticiler en son 14 Şubat Salı günü mesai bitimine kadar bulundukları bölgede bulunan İl Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü’ne başvuruda bulunabilirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.