Ana SayfaEkonomiFibabanka Yeni Müşterilerine Yüzde 11,75 mevduat Faizi Veriyor!

Fibabanka Yeni Müşterilerine Yüzde 11,75 mevduat Faizi Veriyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Fibabanka’dan Kiraz Hesap Kampanyası

Güncel kampanyalarıyla dikkat çeken Fibabanka faiz kazancı elde etmek isteyen tüketiciler için özel bir kampanya oluşturdu. Kampanyaya göre Fibabanka şubelerine giderek Kiraz Hesap başvurusunda bulunan tüketiciler ilk 2 ay bankadan tam yüzde 11,75 oranında faiz kazancı elde edebilecekler.

Fibabanka’nın güncel kampanyalarından biri olan bu kampanyadan faydalanmak isteyenlerin en yakın Fibabanka şubesine giderek başvuruda bulunmaları gerekiyor. Kiraz hesap için ön başvuruyu Fibabanka internet sitesinden yapabilirsiniz. Size en yakın Fibabanka şubesini görmek için de Fibabanka internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kiraz Hesap kampanyasından faydalanmak isteyen kişilerin vadeli hesaplarını minimum 1000 lira giriş ücreti ile açmaları gerekiyor. 1000 liradan daha az bir birikim ile Kiraz Hesap açılamıyor. Bu kampanyadan faydalanmak isteyen kişilerin Kiraz Hesap Vadesiz Hesaplarında da en az 3 bin lira bulunması gerekiyor. Vadeli Kiraz Hesap sayesinde en fazla 500 bin lira üzerinden faiz kazancı elde edilebilir.

Fibabanka’nın bu kampanyasından faydalanan tüketiciler ilk 2 ay için şu anda hiçbir bankanın vermediği oranda faiz kazancı elde edebilecekler. 2. Ayın sonunda vadeli hesapların faiz kazancı Fibabanka’nın normal mevduat faiz oranları üzerinden hesaplanacak.

Bu kampanyadan herkes sadece 1 kez faydalanabilir. 1 kez hesap açan tüketici 2. kez hesap açamaz ve aynı mevduat faiz oranıyla faiz kazancı elde edemez.

Fibabanka’nın Kiraz Hesap kampanyasından faydalanan tüketiciler 2 ay sonunda aynı hesaptan faiz kazancı elde etmeye devam etmek isterlerse yüzde 9,5 oranında mevduat faizi alabilirler. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.