Ana SayfaKredilerOdeabank’tan Yeni Yıla Özel Günde 10 Liraya İhtiyaç Kredisi

Odeabank’tan Yeni Yıla Özel Günde 10 Liraya İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Odebank Nakit Hazır İhtiyaç Kredisi

Yeni yılın ilk günlerinde bankaların yeni yıla özel kampanyaları ardı ardına geldi. 2017 yılına özel bir ihtiyaç kredisi kampanyası oluşturan Odeabank Nakit Hazır ihtiyaç kredisi kampanyası sayesinde 75 yaşından daha genç olan herkese kredi fırsatı sunuyor.

Odeabank Nakit Hazır ihtiyaç kredisi kampanyası için sabit olarak belirlenmiş bir kredi faiz oranı bulunmuyor. Ancak kredi faiz oranlarının 1,29 ile 1,79 arasında değiştiğini ifade edebiliriz. Kredi başvurusu esnasında skorlandırılan müşteriye özel bir ihtiyaç kredisi faiz oranı belirleniyor.

Odeabank Nakit Hazır kredi kapsamında ihtiyaç kredisi almak isteyen tüketiciler bu krediye başvuruda bulunmak için Odeabank şubelerine uğrayabilirler. Krediye Odeabank internet sitesinden de başvuru yapılabiliyor. Ancak sonuç olarak Odeabank şubesine uğramak ve kimlik ibrazında bulunmak gerekiyor.

Tüketicilere 2017 yılına özel olarak sunulan bu ihtiyaç kredisi kampanyası 3 ay ile 48 ay arasında değişen vade seçeneklerine sahip. Tüketiciler bu iki değer arasında kalan bir vade seçeneğini kredi başvurusu esnasında seçebiliyorlar.

En düşük kredi faiz oranı olan yüzde 1,29 ile 10 bin lira ihtiyaç kredisi alan bir tüketici bu krediyi 48 ayda bankaya geri ödemek istediğinde Odeabank’a her ay 297 lira ödemelidir.

En yüksek kredi faiz oranı olan 1,79 ile 10 bin lira ihtiyaç kredisi alan tüketici ise 48 aylık vade seçeneğini seçmesi durumunda bankaya her ay 336 lira taksit öder.

10 bin liralık bir krediden faydalanıldığında bankaya 50 TL kredi tahsis ücreti ödemek gerekir. Hayat sigortası bedeli kişinin durumuna göre değişiklik gösterebilir. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.