Ana SayfaEkonomiTEB Marifetli Hesap Açtıranlar Yüzde 11,25 Mevduat Faizi Alıyor!

TEB Marifetli Hesap Açtıranlar Yüzde 11,25 Mevduat Faizi Alıyor!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

TEB’den Marifetli Hesap Kampanyası

Mevduat faizi ile birikimleri üzerinden gelir elde etmek isteyen tüketiciler çeşitli bankaların vadeli hesap kampanyalarından faydalanabilirler. Mevduat faizi konusunda yeni bir kampanya oluşturan TEB yeni müşteri olan herkese 3 ay boyunca yüksek faiz getirisi fırsatı sunuyor. TEB Marifetli Hesap açtıran kişiler kampanyanın kurallarına uymaları durumunda 3 ay boyunca yüzde 11,25 mevduat faizi alıyor.

TEB Marifetli hesap açtırmak isteyen kişiler en yakın TEB şubesine uğrayabilirler. Mevcut mevduat faizi oranını yükseltmek isteyen kişiler 1 adet fatura ödeme talimatı vermeleri halinde faiz oranını %0,5 daha arttırabilirler.

TEB Marifetli hesap açtıran kişiler 3 ay boyunca yüzde 11,25 mevduat faizi oranında faydalanabilirler. 3 aydan sonrası için standart mevduat faizi oranları geçerli olacaktır.

Tanışma faizi almak isteyen kişiler döviz hesabı da açabilirler. En fazla 100 bin liralık, 40 bin Euroluk, 50 bin dolarlık, 30 bin sterlinlik hesap açılabilir.

Mevcut mevduat faizinden faydalanmak isteyen kişilerin en az 2 bin TL ile ya da 1000 Euro-Dolar-Sterlinle hesap açmaları gerekiyor.

Marifetli hesap açan kişiler bu hesaptan başka hesaplara para gönderirken de masraf ödemiyor. Havale ve EFT işlemleri Marifetli hesap sahipleri için ücretsizdir.

TEB’in sanal hizmeti olan Cepteteb ile de mevduat faizi kazanılabilir. Cepteteb vadeli hesap ile alınabilecek olan mevduat faizinin oranı ise yüzde 10,75 olarak belirlenmiş. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.