Ana SayfaKredilerYapı Kredi 2017 Ocak Konut Kredisi Faiz Oranları

Yapı Kredi 2017 Ocak Konut Kredisi Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Konut Kredisi

Tüketicilere hizmet veren tüm bankalar çeşitli alım işlemleri için bireylere finansman sağlıyor. Yapı Kredi Bankası müşterileri bankadan ihtiyaç kredisi, konut kredisi, taşıt kredisi gibi kredi paketlerini talep edebilirler. Konut kredisi faiz oranları uygun bir seviyede olan Yapı Kredi Bankası’ndan 120 ay vadeli olarak 100 bin lira değerinde bir konut kredisi alındığında kredi faiz oranı yüzde 0,90 oluyor.

Tüketiciler kefil göstermeden Yapı Kredi Bankası’ndan konut kredisi alabiliyorlar. Bu bankanın mevcut konut kredisi ev değerinin yüzde 80’i kadar verilebiliyor. Yapı Kredi konut kredisi için başvuruda bulunan kişilerin evlerine ekspertiz ekibi tarafından incelemede bulunulur ve evin gerçek değeri belirlenir. Daha sonra ev değeri üzerinden kredi ödemesi yapılır.

Yapı kredi konut kredisi paketi için 1 ay ile 120 ay arasında değişen esnek vade seçeneklerinden faydalanılabilir. Yapı Kredi’den alınan konut kredisinin bankaya eşit taksitlerle geri ödenmesi gerekir.

Yıllık maliyet oranı yüzde 13,90 olan Yapı Kredi konut kredisi kampanyasından faydalanabilmek için bankaya bazı masrafları peşinen ödemek gerekiyor. Bu masrafların değişebilir olmakla beraber 100 bin liralık bir kredi için 1230 lira civarındadır.

Bankadan alınan 120 ay vadeli 100 bin liralık konut kredisi paketi için Yapı Kredi Bankası’na masraflar hariç toplamda 165 bin 174 lira ödeme yapılır. Bankaya her ay ödenmesi gereken taksit miktarı 1366 lira olacaktır.

Krediye başvuruda bulunmak isteyen tüketiciler Yapı kredi şubelerine kimlik belgeleri, gelir belgeleri ve evin tapusu ile birlikte uğrayarak başvuru yapabilirler.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.