Ana SayfaBirikim & Yatırımİş Bankası Sosyal Hesap Nedir?

İş Bankası Sosyal Hesap Nedir?

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

İş Bankası Sosyal Hesap

Türkiye’de özel bankacılık hizmeti veren ve Türkiye’nin en büyük özel bankası olma özelliğini taşıyan İş Bankası müşterilerinin kullanımına yeni bir hesap türü sundu. İş Bankası sosyal hesap ile arttık ortak düzenlenecek etkinliklerin parası kolaylıkla toplanabiliyor.

Ortak düzenlenecek etkinlikler için para toplanması etkinliği düzenlemek kadar zor oluyor. Etkinlik için gerekli paranın toplanması için etkinliğe katılacak olan kişilerin tek tek aranarak para talep edilmesi fazla zaman alıyor. İş Bankası’nın geliştirdiği sosyal hesap ile ortak etkinliklerde toplanması gereken paralar kolaylıkla toplanıyor.

İş Bankası sosyal hesap doğum günü, parti, yemek gibi grup halinde yapılan etkinliklerde harcanan paranın katılımcılardan toplanmasını sağlayan bir hesap türüdür. İş Bankası sosyal hesap kullanılarak etkinlik katılımcılarına harcamalar için belli bir hesaba para yatırmaları talebinde bulunuluyor.

İş Bankası sosyal hesap kullanılarak etkinliğe katılacak olan kişilere etkinlik ile ilgi bilgilerin ve ödenmesi gereken tutarı içeren bir mesaj gönderilerek belirlenen hesaba para yatırılması talep ediliyor. İş Bankası sosyal hesap kapsamında SMS gönderilecek kişilerin İş Bankası müşterisi olma zorunluluğu bulunmuyor. İş Bankası sosyal hesap kapsamında davetliler veya katılımcılar belirlenen hesaba EFT veya Havale yoluyla para yatırıyorlar.

İş Bankası Sosyal Hesap Nasıl Kullanılır?

İş Bankası sosyal hesap mobil bankacılık üzerinden kullanılabiliyor. Sosyal hesabı kullanabilmek için İşcep’e giriş yapılarak paranın toplanacağı hesabın belirlenmesi gerekiyor. Sonraki adımda düzenlenecek etkinliğin ödeme tutarı ve tarihi gibi gerekli detaylar belirleniyor. Daha sonra davetli kişiler telefon rehberinden ekleniyor. Bilgilendirme SMS yolu ile yapılıyor.

Etkinlik davetlileri gerekli olan parayı EFT veya Havale yolu ile belirlenen hesaba gönderebiliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.