Ana SayfaDiğer İş İlanlarıTHY A.O. Bayan Kabin Memurları Alım İlanı

THY A.O. Bayan Kabin Memurları Alım İlanı

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Sadece Türkiye'nin değil, Dünyanın en iyi havayolu şirketleri arasında yer alan ve aynı zamanda Dünya çapında en çok ülkeye uçan ülkemizin gurur kaynaklarından Türk Hava Yolları yeni çalışma arkadaşları için iş ilanı yayınladı. 

Şirket, 4. Kez üst üste Avrupa'nın en iyi havayolu seçilerek bu alandaki başarısını ispatlamış oldu. Şimdi sizlere bu gurur tablosunun bir parçası olma imkanı sağlanıyor. Kurum da Kabin Memuru olarak görev alacak deneyimli ve deneyimsiz bu alanda istekli, iletişimi kuvvetli ve ekip ruhuna yatkın çalışma arkadaşları istihdam edilecektir.

Güler yüzlü ve dinamik genç bayan adaylar için başvuru süreci 4 Haziran itibariyle başladı.  En az lise mezunu olan, ve 1986-1994 yılları arası doğumlu bayan iş arayan adaylar için benzersiz bir fırsat sunuyor. 

Bilindiği üzere ülkemiz gelir, maaş koşullarının çok üzerinde kazanç sağlayan havacılık sektörün de THY gibi bir kurumda çalışarak geleceğinize umut dolu bir başlangıç yapabilirsiniz. İş ilanına başvurda bulunmak isteyen adaylar için detaylar şu şekilde belirtilmiştir. THY 2015 kabin memuru iş ilanı ve Türk Hava Yolları personel alımı

Genel Koşullar


T.C. vatandaşı olmak
01/01/1986 ile 31/12/1994 tarihleri arasında doğmuş olmak
En az lise mezunu olmak (Yurtdışındaki okullardan alınan lise ve üniversite diplomaları için denklik belgesi ibrazı gerekmektedir.)
İyi derecede İngilizce bilmek
Adli Sicil Kaydı ve Adli Sicil Arşiv Kaydı bulunmamak
Sağlık ve Fiziki Koşullar
160-180 cm. arası boya sahip olmak (Boy-kilo orantılı olmalıdır.)*
Sağlık durumu uçuşa elverişli olmak (Seçme süreçlerinde başarılı olan adaylarımızdan işe başlama aşamasında Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nce yetkilendirilmiş sağlık kurumlarından sağlık durumlarının uçuşa uygun olduğuna dair rapor almaları ve raporlarını THY A.O. Sağlık Müdürlüğü işyeri hekimlerine onaylatmaları gerekmektedir.)
THY A.O. Kabin Memuru üniforması giyildiğinde, vücudunun görünecek yerlerinde dövme, piercing, yara izi vb. bulunmamak

Daha önce THY A.O. veya diğer havacılık kuruluşlarındaki uçuş görevlerinden disiplinsizlik veya sağlık nedeniyle ayrılmış olmamak
*Boy-kilo ölçümleri, THY A.O. veya THY A.O.’nun belirleyeceği kurum/kuruluş tarafından yapılacaktır.

Başvuru Şekli ve İzlenecek Yol


Yukarıdaki şartları taşıyan adayların, ilana THY A.O. resmi web sitesi üzerinden başvurmaları gerekmektedir. Yalnızca bu adresten yapılan başvurular geçerlidir. Bunun dışında herhangi bir şekilde başvuru kabul edilmeyecektir.

Adaylar, kurumun sayfasında bulunan  linkte yer alan başvuru formunu eksiksiz olarak tamamlayıp onayladıktan sonra THY A.O. tarafından süreçlere katılmak üzere davet edilecektir.


Adaylarımızın Dikkatine!
Daha önceki Kabin Memuru alım süreçlerimizde boy ölçümü aşamasında elenen,
2014 Kabin Memuru alım süreçlerimizde mülakatta elenen veya süreci olumlu sonuçlanıp eğitim aşamasını tamamlamayan,
2015 1. İlan Bay ve Bayan Çok Dilli Kabin Memuru alım süreçlerimizde elenen veya süreci olumlu sonuçlanıp eğitim aşamasını tamamlamayan,
2015 2. İlan Bayan Kabin Memuru alım süreçlerimizde elenen veya süreci olumlu sonuçlanıp eğitim aşamasını tamamlamayan,
THY A.O.’dan herhangi bir sebeple iş sözleşmesinin feshi yoluyla ilişiği kesilen, adaylar ilanımıza başvuru yapamayacaklardır.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

1 adet yorum var, sen de görüşlerini yaz!

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.