Ana SayfaKrediler50 Bin TL KOBİ Kredisi Veren Bankalar

50 Bin TL KOBİ Kredisi Veren Bankalar

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

KOBİ Kredisi Veren Bankalar

İşletmesini büyütmek, yeni ürünler almak ve daha fazla kazanç elde etmek isteyen girişimciler bankaların KOBİ kredilerini kullanarak ihtiyaçlarını giderebilirler. Neredeyse her banka KOBİ kredisi veriyor, ancak bankaların kredi kampanyalarında kredi faiz oranı ve vade seçenekleri değişebiliyor.

50 Bin TL KOBİ kredisi almak isteyen girişimciler şu bankaların kredilerini alabilirler:

Garanti Bankası 50 bin liralık KOBİ kredisini yüzde 1,15 kredi faiz oranıyla veriyor. Bankadan 50 bin lira KOBİ kredisi almak isteyen tüketicilerin Garanti Bankası’na 1550 TL masraf ödemeleri gerekiyor. Bu kredi için 3 ay ile 48 ay arasında değişen vade seçeneklerinden faydalanılabilir. 48 ay vade ile alınan kredi için bankaya her ay 1378 TL ödeme yapmak gerekiyor. Bu şekilde toplamda 67 bin 725 lira ödeme yapıldığında kredi borcu kapatılmış olunur.

Denizbank 50 bin lira KOBİ kredisi yüzde 1,59 kredi faiz oranıyla alınabilir. Bu kredi için ödenmesi gereken masrafların toplamı yaklaşık olarak 500 liradır. Bankadan alınan 50 bin lira KOBİ kredisi için 48 ay vade talep edildiğinde Denizbank’a her ay 1522 lira taksit ödemesi yapmak gerekir. 50 bin liralık kredinin borcu için Denizbank’a toplamda 73 bin 576 TL ödeme yapmak gerekir.

Vakıfbank 50 bin liralık KOBİ kredisini 1,90 kredi faiz oranıyla veriyor, bu kredi için tüketicilerden 1000 TL kredi masrafı alınıyor. Alınan kredi 48 ayda ödenmek istendiğinde Vakıfbank’a her ay 1628 TL, toplamda ise 79 bin 164 TL ödeme yapmak gerekiyor.

KOBİ kredilerine başvurmak için bankaların size en yakın şubelerine kimlik, işletme belgesi ve gelir belgenizi yanınıza alarak uğrayabilirsiniz. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.