Ana SayfaKredilerHalkbank’tan Şehit Yakınlarına Ve Gazilere Vefa Konut Kredisi

Halkbank’tan Şehit Yakınlarına Ve Gazilere Vefa Konut Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank Vefa Konut Kredisi

1933 yılında küçük ve orta büyüklükteki esnaf ve sanayiciye uygun kredi sağlamak amacıyla kurulan Halkbank, vatanımızın bekası için can veren şehit yakınlarını ve gazi olan kahramanlarımızı unutmayıp kahramanlarımızın ve kahraman ailelerinin ev sahibi olabilmesi için uygun vade ve oranlı konut kredisi veriyor.

Halkbank vefa kredisini şehadet belgesi olan şehit yakınları ile malul ve muharip gazi belgesi bulunan gaziler kullanabilmektedir. Halkbank vefa kredisini kullanabilmek için şehadet belgesi, malul ve muharip gazi belgesi ibrazı zorunludur.

Halkbank vefa konut kredisi ile şehit yakınları ve gaziler 36 ay ve 120 ay vade seçeneği ile konut kredisi kullanabiliyor. Ayrıca Halkbank vefa kredisi kapsamında şehit ailelerinden ve gazilerden kredi tahsis ücreti almıyor. Bunun dışında vefa kredisi kredilendirme miktarının öğrenilmesi için Halkbank şubelerine başvurulması gerekiyor.

Halkbank vefa konut kredisi faiz oranları tercih edilen kredi vadesine göre değişiklik gösteriyor. Halkbank vefa konut kredisi kapsamında 36 ay vade ile çekilen krediye 0,80% faiz uygularken 120 ay vade ile çekilen krediye 0,89% faiz uyguluyor.

Halkbank’tan 120 ay vade ile 0,89% faiz oranından 100.000 TL vefa konut kredisi çekilmesi halinde kredinin taksit tutarı 1.359,45 TL oluyor. Kredinin yıllık toplam maliyet oranı 11,4349% olurken vefa kredisi kapsamında kredi tahsis ücreti ödenmiyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.