Ana SayfaKredilerZiraat Bankası’ndan Eğitim Masraflarına Eğitim Kredisi

Ziraat Bankası’ndan Eğitim Masraflarına Eğitim Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası Eğitim Kredisi

Ülkemizde lisans öğrenimi baz alındığında eğitim ortalama 16 yılda tamamlanabiliyor. Söz konusu 16 yıl içerisinde öğrenimine devam eden kişilerin kurs masrafından kırtasiye masrafına kadar çeşitli masrafları oluyor. Ziraat Bankası öğrenimine devam edenler için başlattığı eğitim kredisi kampanyası ile çeşitli eğitim giderleri için kredi veriyor.

Ziraat Bankası eğitim kredisi kapsamında öğrencilerin her türlü okul, üniversite veya kurs masraflarını 36 ay vade seçeneği ile ve uygun faiz oranı ile karşılıyor. Ziraat Bankası eğitim kredisi taksitli veya Kredili Mevduat Hesabı şeklinde kullanıldığı gibi şahsi veya maddi teminat olma özelliği de taşıyor. Ayrıca Ziraat Bankası eğitim kredisi kapsamında her ay ödeme veya 3 ayda bir ödeme seçeneği de sunuyor.

Ziraat Bankası eğitim kredisini öğrencinin velisi, öğrencinin eğitim masraflarını karşılayan herhangi bir aile bireyi veya düzenli gelir sağlayabildiği bir işi olan öğrenci uygun faiz oranlarından yararlanarak alabiliyor. Ziraat Bankası eğitim kredisini %1,19 faiz oranından kullanıma sunuyor.

Ziraat Bankası’ndan 36 ay vade ile 10.000 TL miktarında %1,19 faiz oranından eğitim kredisi alınması halinde kredinin aylık taksit ödemesi 357,20 TL oluyor. Ziraat Bankası’ndan eğitim kredisi alınması halinde Ziraat Bankası kredi kullanandan BSMV ve KKDF vergisi tahsil ederken kredi vadesi boyunca hayat sigortası yapılmasını da talep ediyor.

Ziraat Bankası eğitim kredisine başvuru formu, nüfus cüzdanı, çalışma durumuna göre gelir belgesi, eğitime ilişkin belge ve faturalar ile Ziraat Bankası şubelerinden başvurulabilir.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.