Ana SayfaEkonomiYıldız Holding: Daha da Büyüyeceğiz

Yıldız Holding: Daha da Büyüyeceğiz

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülker markası ile Türkiye’nin en çok tanınan markalarından birinin sahibi olan Yıldız Holding, 2016 yılına ait değerlendirmelerini dün basın ile paylaştı. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker tarafından yapılan açıklamalarda, 2016 yılı için ulaşılan hedeflerin yanında 2017 ve sonrası için firmanın gerçekleştirmek istediği rakamlardan da bahsedildi. 2008 senesinde satın alınan Godiva markasının Çin ve dünya genelinde yerleştiği pazardan da bahseden Ülker, Yıldız Holding’in ekonomik anlamdaki beklentilerini ifade etti.

“2016 yılının bu kadar olaylı geçeceğini kimsenin tahmin etmesi beklenemezdi.” diyen Murat Ülker, bu kadar zorluğa rağmen yatırımlarını ara vermeden gerçekleştirdiklerini ifade etti.

4 Bin 500 Kişiye İstihdam

Son 5 yıl içerisinde 3 milyar 600 milyon lira yatırım gerçekleştirdiklerini belirten Ülker bu yatırımın büyük çoğunluğunun Türkiye’de yer alan işletmelerine yapıldığını belirterek, “Türkiye’de 4 bin 500 kişiye istihdam sağladık, 2021 yılına kadar hedefimizde 5 milyar liralık daha yatırım yapmak bulunuyor. Özellikle yurt dışı satışlarımızdan elde ettiğimiz tutar toplam ciromuzun yüzde 41’ini oluşturuyor. Bu da bize döviz dalgalanmalarına karşı daha korunaklı bir ortam sağlıyor. Biz bu korunmayı yine ülkemize kullanmak istiyoruz. Bu nedenle Türkiye’de yer alan yatırımlarımızı arttırmayı planlıyoruz.” diyerek açıklamasına devam etti.

Türkiye Genelinde Şok Mağazalarının Sayısı Artacak

2011 yılında 1135 mağaza ile devralınan Şok Marketler zincirinde 2016 yılı sonunda 4 bin mağazaya ulaştıklarını belirten Ülker, 2017 yılı içerisinde 1000 mağaza daha açmayı planladıklarını sözlerine ekledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.