Ana SayfaBanka İş İlanlarıKuveyt Türk Katılım Bankası Personel Alımı Yapacak

Kuveyt Türk Katılım Bankası Personel Alımı Yapacak

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Katılım Bankacılığı kapsamında ülkemizde en köklü ve en büyük bankalarından biri olan Kuveyt Türk’ün, dün kendi internet sitesinden duyurduğu 3 personel alım ilanı ile birlikte 17 açık pozisyonu bulunmaktadır.

Kuveyt Türk Katılım Bankası A.Ş , 24 Ocak 2017 Salı günü yani dün kendi internet sitesinden duyurduğu Bankada Kampüs kapsamında öğrencilere ve Gişe Yetkilisi, Bireysel Bankacılık Satış Uzman Yardımcısı, İş Geliştirme Uzmanı ve Uzman Yardımcısı, Yönetim Raporlama Uzman Yardımcısı ve Uyum Uzmanı ve Uyum Uzmanı Yardımcısı alanlarında da üniversite mezunlarına iş olanağı sağlıyor.

Üniversite mezunları için İktisadi ve İdari Bilimler, Endüstri Mühendisliği ve İşletme Fakülteleri’nden herhangi birinde 4 yıllık eğitimini tamamlamış adayların başvurularını kabul eden Kuveyt Türk Katılım Bankası, konuşmaya ve anlamaya yeterli düzeyde İngilizce bilgisine sahip, faizsiz bankacılık alanında çalışmaya istekli olan adaylara iş olanağı sunuyor. Başvuru yapacak erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış ya da 2 yıla kadar tecil süresi olan adayların başvurularını ön plana alacak olan Kuveyt Türk, müşteri odaklı çalışabilen, takım çalışmasına uyum sağlayabilen ve planlama-organizasyon yeteneğine sahip adayların başvuru yapmalarını bekliyor.

Türkiye’nin her yöresinden farklı illerde çalışma olanağı sağlayacak olan Kuveyt Türk Katılım Bankası’nda çalışmak isteyen adayların analitik düşünme yeteneğine sahip olması da aranan nitelikler arasında.

“Bankada Kampüs” pozisyonunda çalışabilecek öğrencilere de iş olanağı sağlayan Kuveyt Türk, tercihen bölümlerinde 3. veya 4. sınıf öğrencilerine öncelik tanıyacağını bildirdi. İktisadi ve İdari Bilimler, Endüstri Mühendisliği ve İşletme Mühendisliği bölümlerinde 4 yıllık eğitim gören öğrencilerin başvurabileceği bu iş alanı için ise derslerde yüksek başarı elde edebilmiş olma ve ders programlarının haftada bir veya iki gün çalışmaya uygun olması gerekiyor. İletişim alanında yetenekli ve analitik düşünme yeteneğine sahip öğrenciler için kaçırılmayacak bir iş fırsatı sunan Kuveyt Türk, Türkiye’nin bir çok ilinde gişe yetkilisi, bireysel bankacılık satış uzmanı yardımcısı, BT risk yönetmeni, uyum uzmanı, KOBİ bankacılığı satış bölümü alanlarında personel alımı yapacak.

Detaylar ve Kuveyt Türk’e başvuru yapmak için : https://www.katilbize.com/w/kt/ilan/site.aspx

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.