Ana SayfaDiğer İş İlanlarıEngelli Öğretmen Ataması Yapılacak

Engelli Öğretmen Ataması Yapılacak

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen müjdeli açıklama sonrasında bin 500 engelli öğretmen atamasının gerçekleştirilmesine karar verildi.

Engelli öğretmen adayların Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yapılan son açıklamalar kapsamında müjdeli bir haberin verildiği belirtildi. Uzun zamandır kadro açılmasını bekleyen ve sık sık bu konu hakkındaki taleplerini açıklayan engelli öğretmen adaylarının istekleri kabul edildi. Yapılacak olan çalışma ile birlikte bin 500 adet engelli öğretmen atamasının yapılmasına karar verildi. 

Engelli öğretmen atamalarının gerçekleştirilmesi için başvuru yapılması gerekecek. Binlerce engelli öğretmen adayı tarafından merakla ve heyecanla beklenen öğretmen atamaları başvurularının ise 21 ile 24 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirileceği açıklandı. 

Açıklamanın Milli Eğitim Bakanlığının resmi twitter sayfasından duyurulduğu açıklandı. Atamalar kapsamında alınacak olan engelli öğretmenlerin sayısı şimdilik ihtiyaca yönelik bin 500 olarak belirlendi. Başvuruların yapılmasının ardından ilerleyen dönemlerde mülakat çalışmaları için açıklama yapılması bekleniyor. Son yapılan uyarılara göre başvuru süresinin uzatılmayacağı ve başvurusuz alım yapılmayacağı yönünde gerçekleşti. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.