Ana SayfaKredilerGaranti Bankası’ndan Kefilsiz Taşıt Kredisi

Garanti Bankası’ndan Kefilsiz Taşıt Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Garanti Bankası Taşıt Kredisi

Türkiye’de özel bankacılık hizmeti sunan Garanti Bankası masraf türüne özel kredi çeşitleri ile ihtiyaç sahibi kişilere finansman sağlıyor. Garanti Bankası, taşıt kredisi kampanyası kapsamında hayalindeki sıfır kilometre veya ikinci el taşıta kavuşmak için finansmana ihtiyaç duyan kişilere kredi veriyor. Garanti Bankası taşıt kredisi ile kişilere hayalindeki araca kavuşma fırsatı sunmanın yanı sıra uygun vade ve faiz oranından yararlanma fırsatı da sunuyor.

Garanti Bankası taşıt kredisi kampanyası ile hayalindeki araca kavuşmak isteyen kişilere 48 aya varan vade ile taşıt kredisi kullanma fırsatı sunuyor. Garanti Bankası, taşıt kredisi ile araç sahibi olmak isteyen kişilere 48 ay vadenin yanı sıra %1,44 faiz oranlı taşıt kredisi kullanma imkanı da tanıyor. Bununla birlikte Garanti Bankası en fazla 10 yaşında olan ikinci el araçlara kredi verirken ikinci el taşıt kredisi kapsamında kefil talep ediyor.

Garanti Bankası taşıt kredisi kredilendirme miktarı fatura bedeli 50.000 TL ve 50.000 TL’den az olan araçlar için %70’dir. Nihai fatura bedeli 50.000 TL’nin üzerinde olan araçların kredilendirme miktarı 50.000 TL’lik kısmını için %70 olarak belirlenirken 50.000 TL’nin üstünde olan kısmı için %50 olarak belirlenmiştir.

Garanti Bankası’ndan 36 ay vade ile 1,44 faiz oranından 30.000 TL miktarında taşıt kredisi alınması halinde kredinin aylık taksit tutarı 1126,19 TL olurken kredinin yıllık toplam maliyet oranı %23,2918 oluyor. Yıllık toplam maliyet oranına kredi tahsis ücreti, faiz ve vergiler dahil edilmiştir.

Garanti Bankası taşıt kredisine başvuru formu, nüfus cüzdanı ve gelir belgesi ile Garanti şubelerine müracaat edilerek başvuru yapılabiliyor.  

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.