Ana SayfaKredilerHalkbank’tan Emeklilere İhtiyaç Kredisi

Halkbank’tan Emeklilere İhtiyaç Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Halkbank Gülen Emekli İhtiyaç Kredisi

Ülkemizde küçük ve orta büyüklükteki sanayici ve esnafa uygun kredi sağlamak amacıyla kurulan ve kamu bankası olan Halkbank’ın 7’den 70’e herkese özel kredi çeşitleri bulunuyor. Halkbank başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyası ile bu sefer emeklilerin finansman ihtiyacını karşılıyor. Halkbank gülen emekli ihtiyaç kredisi ile emeklilerin beyaz eşyadan mobilyaya kadar çeşitli ihtiyaçlarını uygun vade ve düşük faiz oranı ile karşılıyor.

Emekli maaşını Halkbank’tan alan emeklilere özel Halkbank gülen emekli ihtiyaç kredisi kampanyası ile ihtiyacı olan emekliler 48 ay vade imkanı ile ihtiyaç kredisinden yararlanabiliyor. Ayrıca Halkbank gülen emekli ihtiyaç kredisinin masraflı ihtiyaç kredisi veya masrafsız ihtiyaç kredisi çeşitleri bulunuyor.

Halkbank gülen emekli ihtiyaç kredisi kampanyasının faiz oranları kredinin masraflı kredi veya masrafsız kredi seçilmesine göre değişebiliyor. Halkbank, masrafsız gülen emekli ihtiyaç kredisine %1,25 faiz uygularken, masraflı gülen emekli ihtiyaç kredisine %1,15 faiz uyguluyor. Söz konusu faiz oranları Halkbank’tan kredili mevduat hesabı açtıran ve hayat sigortası yaptıran emeklilere özeldir.

Halkbank’tan 48 ay vade ile %1,25 faiz oranından 50.000 TL miktarında masrafsız gülen emekli ihtiyaç kredisi alınması halinde kredinin aylık taksit tutarı 1.469 TL olurken kredinin yıllık toplam maliyet oranı 19,5618% oluyor. Yıllık toplam maliyet oranına faiz, kredi tahsis ücreti ve veriler dahil edilirken hayat sigortası dahil edilmemiştir.

Halkbank gülen emekli ihtiyaç kredisine 3452’ye SMS göndererek, Halkbank internet şubesi aracılığıyla, Halkbank Diyalog aracılığıyla veya Halkbank şubelerine müracaat ederek başvuru yapabilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.