Ana SayfaEkonomiTünektepe Teleferiği 12 Şubat’a Kadar Ücretsiz

Tünektepe Teleferiği 12 Şubat’a Kadar Ücretsiz

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Tünektepe Teleferik Projesini Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla tamamlandı. Hizmete açılan Tünektepe Teleferiği 12 Şubata kadar Antalyalıları ücretsiz taşıyacak. Ücretsiz hizmetin sona ermesinden sonraki fiyatlar ise kişi başı on beş lira, çift kişi yirmi lira olarak açıklandı.

ANTALYANIN EN PRESTİJLİ PROJESİ AÇILDI

Antalya kentinin en prestijli projeleri arasında değerlendirilen Tünektepe Teleferik Projesi 36 kabinden oluşuyor. Saatte 1.200 kişiyi doğa manzarasıyla birlikte taşıyacak projenin resmi açılış törenine Başbakan Binali Yıldırım’da katılacak. Toplam 1.706 metreden oluşan Tünektepe Teleferik Projesi 605 metre rakıma sahip.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel, açılış ardından basın mensupları ile bir araya geldi. Belediye Başkanı basına yaptığı açıklamada projenin önemine değindi. “Bu projenin hayata geçmesinde Belediyemiz kadar Antalyalılarında katkısı var” diyen Başkan, Antalya’nın hayal dahi edemeyeceği bir projeyi açmanın gururunu yaşadıklarını kaydetti.

ANTALYA’NIN HAYALİ GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ

Tünektepe Teleferik Projesini yaklaşık üç yıl önce devraldıklarını ifade eden Antalya Büyükşehir Belediyesi Başkanı, “O dönemde teleferik projesinin sadece yüzde beşlik bölümü tamamlanmıştı” dedi. Bu kadar kısa bir zaman zarfında projeyi tamamlayarak, hizmete açtıklarının altını çizen Başkan, “Antalya’nın 40 yıllık hayali gerçek oldu” ifadelerini de sözlerine ekledi.

SON TEKNOLOJİ KULLANILDI

Ülkemizde üretilen bu alandaki projelere kıyasla oldukça düşük bir maliyetle hayata geçirilen Tünektepe Teleferik Projesi yüksek taşıma kapasitesi ve son teknoloji ile de dikkat çekti. Yaklaşık 14 buçuk milyona mal olan proje, şimdi de en ucuz taşıma ücretleriyle farkını ortaya koydu. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.