Ana SayfaKredilerYapı Kredi’den Evlilik Kredisi

Yapı Kredi’den Evlilik Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yapı Kredi Bankası, evlenmek isteyen çiftlere nakitte zorluk yaşamasınlar diye evlilik kredisi imkanı sunuyor. Düşük faizli evlilik kredisi taksitleri 300 TL’den başlayıp, kredi başvurusu ise internetten, kolay ve hızlı yapılabiliyor.

Yapı Kredi Evlilik Kredisi

1944 yılında Türkiye’deki kişilerin daha uygun şartlarda konut sahibi olabilmeleri amacıyla kurulan Yapı Kredi ihtiyaç kredisi çeşitleri ile kişilerin her türlü finansman ihtiyacını karşılıyor. Yapı Kredi’nin nişan, düğün, balayı gibi evlilik masraflarını karşılamaya yönelik ihtiyaç kredisi çeşitleri de bulunuyor. Yapı Kredi evlilik kredisi kampanyası ile kişilerin düğünden balayına, nişandan oturacakları ev masraflarına kadar her türlü evlilik giderlerini geniş vade ve düşük faiz oranlı ihtiyaç kredisi ile karşılıyor.

300 TL’den Başlayan Taksitle!

Yapı kredi evlilik kredisi kampanyası ile düğün, nişan ve balayı masrafı olan kişilere 48 aya varan vade ile ihtiyaç kredisi veriyor. Kişilere evlilik masraflarını bütçesini zorlamandan karşılama fırsatı sunan evlilik kredisi kredi limitlerini öğrenebilmek için Yapı Kredi’ye müracaat edilmesi gerekiyor. Ayrıca Yapı kredi evlilik kredisi faiz oranları kredi başvurusunda bulunan kişilere göre değişiklik gösterebiliyor.

Yapı Kredi’den 48 ay vade ile %1,96 faiz oranından 10.000 TL miktarında evlilik kredisi alınması halinde kredinin aylık taksit tutarı 349,80 TL olurken kredinin geri ödenecek toplam tutarı 16.790,71 TL oluyor. Yıllık toplam maliyet oranına faiz, vergi ve kredi tahsis ücreti dahil edilmiştir. Bununla birlikte kredi hesaplaması örnek bir hesaplama olup söz konusu rakamlar değişiklik gösterebilir.

Kolay Başvuru Yöntemi! Şubesiz, Telefon Bankacılığıyla!

Yapı Kredi evlilik kredisine Yapı Kredi internet şubesi aracılığıyla, Yapı Kredi telefon bankacılığı aracılığıyla, Yapı Kredi şubelerine müracaat ederek ve 4411’e mesaj göndererek başvuru yapılabiliyor. Yapı Kredi evlilik kredisi için nüfus cüzdanı, gelir belgesi ve ikametgah belgesi gerekiyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.