Ana SayfaDiğer İş İlanlarıPTT'ye Personel Alımı Yapılacak

PTT’ye Personel Alımı Yapılacak

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Bakanlık tarafından verilen haber sonrasında PTT’de çalışma üzere 2 bin 500 personelin alımının gerçekleştirileceği açıklandı. 

İşsizlik ülkemizde ciddi bir sorun olarak hayatımızın bir parçası haline gelmişken hükümet tarafından bu sorunla başa çıkmak için çeşitli yöntemlerin uygulanmaya başladığı ve işsizlik ile ilgili çeşitli uygulamalar başlattıklarını ifade etmişlerdi. Bunun ardından çeşitli istihdam alanlarının oluşturulduğu ve işsizliğin üretimle birlikte kökten çözülmesi için bazı istihdam merkezlerinin kurulmasına karar verildiği son dönemlerde gündemi en çok meşgul eden durumlar arasında yer alıyor. İşsizlik sorunu yaşayan binlerce kişinin yapılması planlanan ve yapımı gerçekleştirilen çalışmaları sonuna kadar takip ettikleri biliniyor. 

Ancak işsizlik ile mücadele eden binlerce kişinin en büyük hayali kamuya ait olan kurumlarda çalışarak işsizlik sorununu emekliliğe kadar garanti altına almak istedikleri için bu konuda alım yapılacak personel ilanları da sonuna kadar takip edilmeye başlandı. Özellikle bankalara yapılacak olan memur alımları en çok tercih edilen ve en çok başvuru yapılan ilanlar arasında yer almaya başladı. 

Haberleşme, Ulaştırma ve Denizcilik Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalar çerçevesinde vatandaşlara yeni bir duyuru yapıldı. Ahmet Arslan tarafından ilk ağızdan yapılan açıklamaya göre personel alımının gerçekleştirileceği açıklandı. PTT’de çalışması için istihdam edilecek olan personel alım ilanları için başvuruların başlayacağı belirtilirken bunun ardından 2 bin 500 adet kişinin istihdam edilmesine karar verildi. Alınacak olan personellerin çeşitli görevlerde değerlendirilmesi beklenirken başvuru detayları ve alım detayları hakkında henüz bir açıklama yapılmadı. Başvuruların yakın zaman içerisinde başlaması beklenirken şimdiden yoğun bir başvuru sürecinin olacağı konuşuluyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.