Ana SayfaKredilerVakıfbank’tan Ön Şartsız, Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi!

Vakıfbank’tan Ön Şartsız, Düşük Faizli İhtiyaç Kredisi!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank, 7 farklı kredi ödeme seçeneği ve diğer bankalara göre uygun faizli ihtiyaç kredisi sunuyor. İşte tüm detaylar!

Evlilik masraflarından, eğitim giderlerine; beyaz eşya alışverişinden, tadilat masraflarına kadar aklınıza gelebilecek her türlü nakit ihtiyacınız için kullanabileceğiniz Vakıfbank İhtiyaç Kredisinde 7 farklı ödeme seçeneğinden birini seçebilirsiniz. Bunlar;

  • Aylık eşit taksitli,
  • Artan taksitli,
  • Azalan taksitli,
  • 3 ay ödemesiz dönemli aylık eşit taksit,
  • 3 ayda bir eşit taksitli,
  • Son taksit balon ödemeli,
  • Değişken taksitli.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi faiz oranları ise %1,25’ten başlıyor.  Üstelik 60 ay (5 yıl) vadeli ödeme planı ile de ödemelerini gerçekleştirebiliyorsunuz. Diğer bankalara göre en uygun faiz imkanını sağlayan Vakıfbank, başvurularda kefil ve ön şart aramıyor.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl Yapılır?

Banka şubelerine gidip kredi başvurusu yapabileceğiniz gibi, telefonunuzdan mesaj atarak da başvurunuzu yapabilirsiniz. Bunun için aralarında birer boşluk bırakarak KREDI, TC Kimlik No, Aylık Geliri yazıp 5724’e mesaj atmanız gerekiyor.

Kredinin türü ve miktarına göre teminat karşılığında temin edilebilen Vakıfbank ihtiyaç kredisi başvuru aşamasında yanınızda T.C. kimlik numaranızı gösteren kimliğiniz, ehliyetiniz ya da pasaportunuzun bulunması gerekiyor. Eğer Vakıfbank müşterisi değilseniz adresinizi belgelemek için ikâmetgah belgesi ya da en az iki ay önce adınıza bağlatılmış olan sabit telefon, doğalgaz, su ya da elektrik faturasının bir nüshasının yanında olması gerekiyor.

Yine Vakıfbank müşterisi değilseniz, yani maaşınızı Vakıfbank’tan almıyorsanız; gelir durumunuzu gösterir belge olarak yanınızda emekli olma halinizde maaşınızı aldığınız bankadan temin edebileceğiniz maaş hesabı ekstresi, ücretli bir çalışan iseniz maaşınızın üzerinde herhangi bir kısıtlama olmadığını gösterir onaylı kurum yazısı bulunması gerekiyor.

3 aydan 60 aya kadar dilediğiniz uzunlukta vade seçeneği sunan Vakıfbank, taksitli ihtiyaç kredisi için aylık yüzde 1,25 oranında faiz talep ediyor. Siz de nakit ihtiyacınızı karşılamak ve uygun faiz ve vade koşulları eşliğinde Vakıfbank İhtiyaç Kredisi’nden faydalanmak istiyorsanız, size en yakın Vakıfbank şubesini ziyaret ederek başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

2 YORUMLAR

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.