Ana SayfaKredilerFibabanka İhtiyaç Kredisi Başvuru ve Faiz Oranları

Fibabanka İhtiyaç Kredisi Başvuru ve Faiz Oranları

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Müşteri portföyü hızlı bir ivme ile büyüten Fibabanka, 3 Bin Türk Lirası’ndan 30 Bin Türk Lirası’na kadar uygun faiz koşulları ile birlikte ihtiyaç kredisi olanağı sağlıyor.

Fibabanka ihtiyaç kredisi, 48 aya kadar vade seçeneği ile birlikte sunuluyor. Minimum başvuru tutarı 3 Bin Türk Lirası tutarında iken, Fibabanka’dan temin edilebilecek ihtiyaç kredisi için maksimum başvuru miktarı 30 Bin Türk Lirası.

Aylık yüzde 1,29’dan başlayan ve tercih ettiğiniz kredi miktarı ve vade seçeneğine göre farklılık gösteren Fibabanka kredi faiz oranlarını size en yakın Fibabanka şubesine giderek, ihtiyaç kredisi başvurunuzu gerçekleştirmeden hemen önce öğrenebilirsiniz.

Talep edilen kredi tutarının yüzde 0,5’i kadar Kredi Tahsis Ücreti talep eden Fibabanka, aylık yüzde 1,59 ila 1,79 arasında değişen faiz oranlarının tercih edilmesi halinde herhangi bir kredi tahsis ücreti talebinde bulunmuyor.

Ön kefil şartı aramayan Fibabanka, ihtiyaç kredisi başvurusunu gerçekleştiren kişinin geçmiş dönem banka ilişkilerine göre belirlenen Kredi Kayıt Bürosu(KKB) skoruna göre özel faiz oranları belirleyerek, bankalar ile herhangi bir sorunu olmayan müşterileri için kolay ödeme yöntemleri sunuyor.

Kredinizin başvuru aşamasında yanınızda T.C. kimlik numaranızı gösteren kimlik kartı, ehliyet ya da pasaportunuzun bulunması; gelir durumunuzu gösteren maaş bordrosu, SGK dökümü, banka hesap defteri gibi bilgilerin yer alması ve adresinizi gösteren en az 2 ay önce düzenlenmiş elektrik, su, doğal gaz ya da sabit telefon faturalarından bir tanesinin olması gerekiyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.