Ana SayfaEkonomiErken Rezervasyon Kazandırıyor

Erken Rezervasyon Kazandırıyor

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Yabancı turistlerin faydalandığı ucuz tatil imkanından yerli turistlerin de faydalanması için işleme koyulan erken rezervasyon sistemi ile pek çok yerli turist şimdiden yaz tatili planını yaptı. Yerli turistlerin imkanlardan faydalanması için taksitlendirme imkanını da sağlayan uygulama ile yüzde 45 – 50 arasında indirim kazanan yerli turistler uygulamaya yoğun ilgi gösterdi. 12 Aralık 2016 tarihinde başlatılan kampanya henüz 3 ay olmasına rağmen şimdiden 2,6 milyon kişinin ilgisini çekti. Yaz tatilini daha ucuza getirmek isteyen kişiler şimdiden rezervasyon işlemlerini yapıp ödemelerine başladılar.

Kampanya Çok Avantajlı

Kampanyanın yerli turist için havayolu uçuşlarında indirim, kredi kartı ile taksitli ödeme, yüzde 45 – 50 arasında indirim gibi pek çok cazip imkanları sunduğunu belirten Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, kampanyada asıl amacın yabancı turistlerin ülkede tatil yaparken faydalandığı avantajlardan kendi ülkemizdeki vatandaşların da faydalanması olduğunu, Türk vatandaşlarının tatil dönemi olan temmuz ve ağustos ayları için son anda karar vermelerinin dezavantaja döndüğünü, bu uygulama ile hem vatandaşların daha ucuza tatil yapacağını hem de dış pazarda yaşanan turist kaybının telafisinin yapılacağını söyledi.

31 Mayıs’a Kadar

Erken rezervasyon konusunda kamu kurumunda çalışanların daha rahat davrandığını belirten İşler, bununla birlikte yüzde 50’ye varan indirimden ve 9 taksit imkanından faydalanmak isteyen pek çok kişinin de kampanyaya yoğun ilgi gösterdiğini söyledi.

Genellikle Akdeniz Bölgesi’ndeki tesislere yoğun ilgi olduğunu belirten İşler, kampanyanın 31 Mayıs tarihine kadar süreceğini ancak vatandaşların yoğun ilgisi ile istenilen zamanda ve yerde rezervasyon imkanını kaçırmamak için vatandaşların elini çabuk tutması gerektiğini söyledi.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.