Ana SayfaEkonomiDünya İş Merkezlerinde Türk İmzası!

Dünya İş Merkezlerinde Türk İmzası!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Türk müteahhitlik sektörünün her geçen gün biraz daha geliştiği düşünüldüğü zaman dünyanın pek çok bölgesinde Türk imzalarının olması dikkatlerden kaçmadı. 

Türk inşaat ve Türk müteahhitlik sektörü en hızlı yükselen alanlardan birisi olarak ifade ediliyor. Yapılan her yeni çalışmanın ve projenin dünya standartlarına uygun olarak geliştirilmesinin ardından bu konuda sağlanan ilerleme ve gelişme dünya ülkelerinin de gözünden kaçmıyor. Sektörün her geçen gün gelişmesi ve Türk imzalarının artması sonrasında şimdiye kadar toplam 28.5 milyar dolar tutarında bir Türk çalışmasının yapıldığı açıklandı. Dünya ülkeleri arasında yapılan iş ve alışveriş merkezleri projelerinde Türk imzalarının sık sık görülmeye başlaması dikkat çekiyor 

Yapılan değerlendirmeler sonrasında Türk Müteahhitler Birliği yetkililer konu hakkında bir açıklama yaptılar.  1972 yılında sektörün dışarıya açıldığı belirlendi. 1972 yılı ile 2016 yılları arasında her yıl yapılan çalışmaların boyutu ve kalitesi artmaya başladı. Yurt dışında yapılan konut, iş merkezi, alışveriş merkezi, hastane, okul ve daha pek çok yapı için Türk müteahhitlerin fikrinin ve çalışmalarının ne kadar önemli olduğu bir kez daha gündeme getirilmeye başlandı. Alınan projelerin büyük bir kısmının alışveriş merkezler olması dikkat çeken ayrıntılar arasında yer alıyor. 

Hangi ülkelere daha fazla hizmet verildiği konusunda detaylı bir araştırma yapıldı. Bu araştırmanın ardından son dönemlerde Rusya’nın projelerinin daha çok alındığı tespit edildi. Ardından bu ülkeleri Kazakistan, Ukrayna, Suudi Arabistan ve Libya izlemeye başladı. Son dönemlerde Türk müteahhitlere Afrika’nın çağrı yaptığı öğrenildi. İş alanının bu konuda her geçen gün biraz daha geliştiği öğrenilirken 650 projede Türk imzasının yer alması gurur verici olarak değerlendiriliyor. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.