Ana SayfaEkonomiRus Milyarder 16 Milyon Dolarlık Taksiti Ödeyemedi

Rus Milyarder 16 Milyon Dolarlık Taksiti Ödeyemedi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Rus Milyarderin Yatına El Kondu!

Rusya’da milyarderler listesinin ilk sıralarında bulunan Melniçenko 16 milyon dolar taksiti ödeyemedi! Melniçenko’nun süper lüks yatına el kondu.

AP ajansı, Rus milyarderin yat taksitlerini ödeyemediğini ve yatına el konduğunu iddia etti. Dünyada eşi benzeri olmayan lüks yatın 450 milyon dolar değerinde olduğu öğrenildi. 8 kattan oluşan süper lüks yatın taksit miktarı ise dudak uçuklattı. Bir taksitinin 16 milyon dolar olduğu ifade edilirken, bu taksiti Andrey Melniçenko’nun ödeyemediği aktarıldı.

Taksit ödemesi yapılmayan yata üretici firmanın el koyduğu kaydedildi. İddialara göre 16 milyon dolarlık taksit, yatın son taksitiydi.

Andrey Melniçenko söz konusu süper lüks yatı Almanya’da özel olarak ürettirmişti. 8 katlı yatın üretici firması ise Nobiskrug’du. Cebelitarık Boğazında el konduğu açıklanan lüks yat, kısa bir süre önce denize indirilmişti.

AP ajansının geçtiği haber ardından süper lüks yatı üreten Nobiskrug adlı firma açıklama yaptı. Üretici firma, “Andrey Melniçenko ile ufak bir sorun yaşanıyor” dedi. Firmanın Melniçenko’yla görüşme halinde olduğuna da değinen yetkililer, “problemin en kısa sürede çözüme kavuşacağını belirtti.  

Alınan bilgilere göre Cebelitarık Limanında el konan yat, Almanya’ya gitme hazırlığındaydı. Melniçenko’nun yatının Almanya’ya yakıt ikmali için gideceği de gelen bilgiler arasında yer aldı.

Yatın özellikleri ise şöyle: Süper lüks yat, dizel ve elektrikli motora sahip, camları kurşun geçirmez özellikte. 8 katlı yatta yüzme havuzu da bulunuyor. Bunların yanı sıra 8 kattan oluşan yatta asansör sistemi de yer alıyor.

Tüm bu özelliklere sahip yatın sahibi ise Rus milyarder Andrey Melniçenko! Andrey Melniçenko’nun serveti ise 13,4 milyar dolar civarında. Bu servet Melniçenko’yu dünyanın 139. zengini konumuna taşıdı. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.