Ana SayfaEkonomiParayı Elinizde Tutmayın Çağrısı Yapıldı

Parayı Elinizde Tutmayın Çağrısı Yapıldı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Bankalar Birliği tarafından yapılan son açıklamalara göre vatandaşların paralarını ellerinde tutmamaları ve ekonomiye destek olmaları yönünde bir çağrı yapıldı. 

Ekonomide meydana gelen çeşitli çatlakların tekrar onarılması için devlet tarafından çeşitli çalışmalar yürütülüyor. Bu çalışmaların ardından destek ve kampanyalar ile ekonominin tekrar canlandırılması için ilk adımlar atılmış oldu. Ancak bu süreç içerisinde vatandaşlarında ekonomiye katkı sağlamaları adına çeşitli planlamaların yapıldığı ve bu planlamaların vatandaşlara duyurulduğu belirtildi. Paralarını ekonomiye kazandırmaları için vatandaşlara bu konu hakkında önemli çağrıların yapıldığı belirlendi. 

Geçtiğimiz günlerde Türkiye Bankalar Birliği yönetim Kurulu Başkanı olan ve aynı zamanda Ziraat Bankası Genel Müdürlüğü yapan Hüseyin Aydın ekonomiye dair bazı önemli değerlendirmelerde bulundu. Yapmış olduğu değerlendirmelerin ardından konu hakkında vatandaşlara seslenmeyi de ihmal etmedi. Elinde bulunan mevduatları krediye dönüştürememiş olan kesimlere seslenirken bu durumu yaşayanların parayı boşta tutmamaları gerektiği ve ekonomiye kazandırılması gerektiği konusunda bazı çağrılarda bulundular. Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından da paraların değerlendirilmesi konusunda bazı çağrılar yapılmıştı. Yetkililer tarafından yapılan açıklamaların ardından Cumhurbaşkanının söylediklerine destek çıkıldığı açıklandı. 

Hüseyin Aydın yapmış olduğu açıklamalarda sadece Türkiye ekonomisine değil ülkemizde ilerleyen bankacılık sektörüne de çeşitli değerlendirmelerde bulunmuştu. 15 Temmuz darbe girişimi sadece hükümete değil ekonomiye karşı da yapılan bir darbe girişimi olarak değerlendirilirken bankacılık sektörünün bu süreç içerisinde büyük oranda zarar gördüğünü özellikle belirtti. Yaşanan bu tür olumsuz saldırıların ve olayların üst üste gelmesinden dolayı Türkiye’nin büyüme hızında birtakım sıkıntıların yaşandığı ve hedeflere bu yıl için ulaşılamadığına vurgu yapıldı. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.