Ana SayfaKredilerZiraat Bankası’ndan İnşaat Tamamlama Kredisi

Ziraat Bankası’ndan İnşaat Tamamlama Kredisi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ziraat Bankası İnşaat Tamamlama Kredisi

Osmanlı döneminde Mithat Paşa tarafından kurulan ve Türkiye’deki üç kamu bankasından biri olan Ziraat Bankası konut kredisi çeşitleri ile ev sahibi olmak isteyenlerin veya ev alarak yatırım yapmak isteyenlerin her türlü finansman ihtiyacını karşılıyor.

Ziraat Bankası’nın yapım aşamasındaki evini tamamlamak için finansman ihtiyacı olanlara özel kredi kampanyası da bulunuyor. Ziraat Bankası inşaat tamamlama kredisi ile konut inşaatını tamamlamak için finansmana ihtiyacı olanlara uygun vade ve düşük faiz oranıyla kredi veriyor.

Ziraat Bankası inşaat tamamlama kredisi ile inşaatını tamamlayarak konut sahibi olmak isteyenler ve yatırım yapmak isteyenler 120 aya varan ve seçeneği ile kredi kullanabiliyor. Ziraat Bankası’nın ‘’Evinizin inşaatında bir tuğlada bizden!’’ sloganıyla kullanıma sunduğu inşaat tamamlama kredisi %1,07 faiz oranıyla inşaat seviyesi en az %70 olan konut inşaatlarında kullanılabiliyor.

Ziraat Bankası’nın konut kredisi kapsamında kullanıma sunduğu inşaat tamamlama kredisinde söz konusu gayrimenkule ipotek tesis ediliyor. Bununla birlikte inşaat tamamlama kredisi kapsamında kredi vadesi boyunca hayat ve konut sigortası yapılması da gerekiyor.

Ziraat Bankası’ndan 60 ay vade ve %1,07 faiz oranıyla 50.000 TL tutarında inşaat tamamlama kredisi alınması halinde kredinin aylık taksit tutarı 1.133,56 olurken kredi kapsamında BSMV ve KKDF vergileri tahsil edilmiyor.

Ziraat Bankası inşaat tamamlama kredisine başvuru formu, nüfus cüzdanı, çalışma durumuna göre gelir belgesi, inşaatın durumunu belirten belge ile Ziraat şubelerine müracaat ederek başvuru yapılabiliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.