Ana SayfaEkonomiAkbank’ın Başarısı Taçlandırıldı

Akbank’ın Başarısı Taçlandırıldı

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Akbank, 738 Milyon Lira Vergi Ödedi

Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanı Bülent Sarıgül, Akbank’ın başarısını plaketle taçlandırdı. Akbank 2015 yılında yurt içinde hayata geçirdiği faaliyetlerle ülkenin en fazla vergi veren kuruluşu unvanına layık görüldü.

Akbank’ın 2015 yılında toplam 738 milyon liralık vergi ödediği kaydedildi.

Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanı Bülent Sarıgül tarafından taktim edilen plaketi banka adına Suzan Sabancı Dinçer aldı. Suzan Sabancı Dinçer, Akbank’ın Yönetim Kurulu Başkanı olarak ödül sonrasında açıklama yaptı.

Suzan Sabancı Dinçer, bankanın Türkiye ekonomisi içerindeki rolüne işaret etti. “Ülkemizin ekonomisine banka olarak bütün gücümüzle destek olmaya çalışıyoruz” diyen Suzan Sabancı, “Türkiye için çalışıyoruz” ifadesini kullandı.

Suzan Sabancı Dinçer açıklamasında önceliklerinin ülke olduğunun altını da çizdi. Bu kapsamda ülke ekonomisine katkı sağlayacak her yeniliğe ve özveriye hazır olduklarını bildiren Sabancı, “Bankamız sahip olduğu bütün kaynağı Türkiye için seferber ediyor. Bu kapsamda üzerimize aldığımız sorumluluklar kapsamında hem yurt içinde hem yurt dışındaki tüm imkanlarımızı kullanıyoruz. Türkiye’ye yatırım yapıyor, kendi insanımıza iş imkanları oluşturuyoruz. Bankamız bünyesinden ihtiyacı olanlara kredi desteği sağlıyor ve sosyal projelerde yerimizi alıyoruz” şeklinde konuştu. Açıklamasına “Türkiye’nin bu gününe ve geleceğine yatırım yapıyoruz” ifadelerini de ekleyen Suzan Sabancı Dinçer, bu kapsamda Türkiye’nin en fazla verdi ödeyen özel kuruşu olmaktan dolayı da gururlu olduklarını belirtti.

Vergi vermek vatani bir görevdir” diyen Suzan Sabancı, bakanın bu konuta sorumluluklarından kaçmadığını ve eksiksiz olarak yerine getirdiğini ifade etti. Aldıkları plaketi başarılarının bir göstergesi olarak nitelendiren Sabancı, “Başarımız bizleri gururlandırdı” dedi. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.