Ana SayfaEkonomiHavayollarında Büyük İndirim!

Havayollarında Büyük İndirim!

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Uçak Bilet Fiyatları 49,99’a Kadar Düştü

Hava yolları şirketleri 2017’ye kampanyalarla başladı. Uçak bileti fiyatlarında cazip indirimler yapan havayolu şirketleri yolcu sayısını arttırmayı hedefliyor.

Alınan bilgilere göre bazı havayolları şirketleri bilet fiyatlarını 49,99 liradan satışa sundu. Yurt içi tarifede fiyat bu seviyeye düşünce, yurtdışı uçak seferleri de indirimden nasibini aldı. Yurt dışı uçuş fiyatları ise 34,99 dolar seviyesine kadar geriledi.

Bazı havayolu şirketleri fiyatlarda kampanya başlattı, bazı şirketler ise yolcularına yüzde 25’lik indirim uygulamaya başladı.

TÜRK HAVA YOLLARI

THY erken rezervasyon fırsatı sundu. Ocak ayında, mart ayı için rezervasyon yaptıran yolcular 66 TL’den başlayan fiyatlarla THY konforunda yolculuk yapma şansı yakaladı. THY bu kampanyayı belirli sayıda koltuk için ayırdı. Erken hareket eden fırsattan yararlandı.

THY şubat ayı içerisinde de buna benzer bir kampanya başlatmıştı. Yurt dışı uçuşlarında açıklanan ülkeler gidiş dönüş biletler 119 dolardan satışa sunuldu.

PEGASUS

Havayolu şirketleri içerisinde bulunan Pegasus’ta biletlere yüzde 25 indirim yapacağını açıkladı. 12 ile 24 Ocak tarihlerinde biletini ayırtan yolcular, 7 Şubat tarihi ile 22 Haziran arasındaki uçuşlarda yüzde 25’lik indirim fırsatını kazandı.

Pegasus bu indirim fırsatı yanında ocak ayında yurtdışı biletlerini de 34,99 dolardan satışa sundu. Söz konusu tarihlerde biletlerini ayırtan yolcular şubat ile haziran aylarında indirimli yolculuk yapmaya hak kazandı.

Bahara özel kampanya ile dikkatleri çeken Pegasus, 25 ile 28 Ocak tarihinde biletlerini alan yolcularına mart ile haziran aylarında indirimli fiyatlarla uçma garantisi verdi. Buna göre yurt içi seyahatlerde fiyatlar 49,99 liradan başlıyor.

Pegasus bunların yanı sıra şirket tarafından açıklanan tarihler arasında bilet alan yolcularına Salı ve Çarşamba günleri de yüzde elli oranında indirim uyguluyor.

Havayolları şirketleri indirimlerine katılan diğer bir şirket ise Atlasglobal olarak kayda geçti. 

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.