Ana SayfaBanka İş İlanlarıGaranti Bankası Personel Alımları Yapıyor!

Garanti Bankası Personel Alımları Yapıyor!

Yayın tarihi:

Google Haberlere Abone Ol:

Türkiye’nin en köklü özel bankalarından biri olan, müşterilerine sunduğu bir çok avantajlar ile bilinen ve kadrosunu gün geçtikçe daha da büyütmeyi hedefleyen Garanti Bankası 6 farklı alanda açık kadrolarının bulunduğunu ve personel alımları yapacağını duyurdu.

Telefon bankacılığı müşteri temsilcisi, müşterinin sesi yetkilisi, dijital pazarlama ve iş ortaklıkları yönetmeni, şikayet yönetimi projeleri yetkilisi, bireysel bankacılık müşteri ilişkileri yönetmeni ve iş geliştirme pozisyonlarında alım yapacak olan Garanti Bankası bazı pozisyonlar için adayların tecrübeli olmasını isterken bazı pozisyonlarda tecrübe kriterini bulundurmamakta. İstihdam edilecek  lokasyonlar pozisyonlara göre değişmekte olup, bunlar Sivas, İstanbul ve Elazığ’dır. Adaylar tercih edecekleri tüm pozisyonlar için sürekli ve tam zamanlı olarak istihdam edilecekler. Bazıları uzman pozisyonunda bazıları ise orta düzey yönetici olarak işe başlayacaklar. Türkiye’nin 4 bir yanından başvurulara açık olduğunu belirten Garanti Bankası, çalışma halinde pozisyonun durumuna göre Sivas, İstanbul ya da Elazığ’da ikamet ediyor olmalarını yahut yakınlarına olmalarını talep etmektedir. En erken başvuru 25 Mart Cumartesi günü, en geç başvuru ise 1 Mayıs Pazartesi günü sona ermektedir.

Garanti Bankası personel alım ilanına başvuru yapacak olan erkek adayların askerlik görevlerini yerine getirmiş ya da en az 1 veya 2 yıl tecil ettirmiş olmaları gerekmektedir. Yine tecil ettirmiş olma süresi pozisyona göre değişiklik göstermektedir. Garanti Bankası, telefon bankacılığı müşteri temsilciliği ve bireysel bankacılık müşteri ilişkileri yönetmeni alanları haricindeki pozisyonlara başvuru yapacak adayların orta veya ileri seviyede ingilizce bilmelerini, yine pozisyona göre değişkenlik gösteren program bilgisinin olmasını istemektedir. Adayların 4 yıllık üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmuş olmaları, insan ilişki ve iletişimlerinin kuvvetli olması, güler yüzlü ve yeniliklere hep açık olabilmeleri gerekmektedir.

Banka tarafından personel alımları kapsamında gerek görülmesi durumunda banka sınavları duyuruları da yapılabilecektir.

Garanti Bankası, 2017 yılı içerinde yapacağı personel alımları ile bankacılık ve finans sektöründe kariyer hedefleyen adaylara kapılarını açıp, farklı farklı pozisyonlarda istihdam olanağı sağmayı ve hizmet ağını büyütmeyi hedeflemektedir.

Bu kapsamında ilgili banka iş ilanı detayları ve başvurular için bu bağlantıları kullanabilirsiniz.
http://www.kariyer.net/garanti-bankasi-is-ilanlari-c5100-p29983/

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.