Ana SayfaGündemEvlenmek İsteyenlere 25 Bin Lira Müjdesi

Evlenmek İsteyenlere 25 Bin Lira Müjdesi

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Mobilya ve beyaz eşyalarda yapılan KDV ve ÖTV indirimi sonrasında yapılan değerlendirmeler sonrasında özellikle evlenecek çiftlerin bu durumdan sağlayacakları kazancın 25 bin lira civarında olduğu belirlendi. 

Ekonominin canlandırılması, esnafın desteklenmesi ve tüketicilerin alışveriş konusunda teşvik edilmesi için yeni çalışmalar yapılmaya başlandı. Özellikle Nisan ayının sonuna kadar geçerli olmak şartı ile mobilyadan beyaz eşyalara ve küçük ev aletlerine kadar pek çok alanda KDV indiriminin sağlanmasına, ayrıca ÖTV miktarlarının da sıfırlanmasına karar verildi. Bu durum şimdiden fiyatlara yansırken tüketicileri harekete geçirmek için yetti. 

Yaz aylarının yaklaşması ve düğün mevsiminin yaklaşması ile birlikte çiftlerin yüzü yapılan teşvik çalışmaları sonrasında gülmeye başladı. Düğün yapmanın ve bir ev kurmanın kolay olmadığı düşünüldüğü zaman en iyi şartlarda mobilyasından beyaz eşyasına ve küçük ev aletlerine kadar ihtiyaç olan her şey düşünüldüğü zaman 80 bin lirayı bulduğu ve hatta geçtiği biliniyor. Yapılan son değerlendirmelerin ardından KDV miktarlarında sağlanan önemli indirimler, ÖTV miktarlarının sıfırlanması ve bunun üzerine rekabeti artırarak satışları biraz daha artırmayı hedefleyen kampanyalar sonrasında evlenecek olan çiftlerin ev alışverişlerinde 25 bin lirayı bulan karlar elde ettikleri belirlenmiş oldu. 

Mobilya Sanayiciler Derneği tarafından yapılan son açıklamalarda özellikle evlenecek ve bir yuva kuracak olan çiftlerin bu fırsatları kaçırmaması gerektiği belirtildi. Firmalarında üzerine yapmış oldukları indirimler sonrasında mobilya ve beyaz eşya alışverişlerinin eskisine oranla çok daha cazip bir duruma geldiği tespit edildi. İndirimlerden nisan ayının sonuna kadar yararlandıkları takdirde büyük karların elde edilebileceği tespit edildi. 

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.