Ana SayfaKredilerVakıfbank’tan Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Kredi Kampanyası

Vakıfbank’tan Kuruluş Yıl Dönümüne Özel Kredi Kampanyası

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Kampanyası

Çeşitli finansman ihtiyaçlarını karşılamak isteyenlere bankaların ihtiyaç kredileri büyük avantajlar sunarken bankaların ihtiyaç kredisi kampanyaları finansman ihtiyacı olanlara daha özel vade ve faizlerden yararlanma imkanı da tanıyor. Türkiye’nin 3 kamu bankasından bir olan Vakıfbank’ın da çeşitli kredi kampanyaları bulunuyor. Vakıfbank kuruluş yıldönümüne özel ihtiyaç kredisi kampanyası ile finansman ihtiyacı olanlara uygun vade ve düşük faiz oranıyla kredi veriyor.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi kampanyası ile çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için finansmana ihtiyacı olanlara en az 3 ay en fazla 48 ay vade ile ihtiyaç kredisi veriyor. Vakıfbank’ın kuruluş yıldönümüne özel başlattığı ihtiyaç kredisi kampanyası ile 48 aya varan vadelerle 90.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabiliyor.

Vakıfbank kuruluş yıldönümü kredisi kampanyasının faiz oranları tercih edilen kredi miktarına göre değişiklik gösteriyor. Vakıfbank 1.000-10.000 TL miktarındaki krediye %1,20 faiz, 10.001-90.000 TL miktarındaki krediye %1,16 faiz uyguluyor. Ayrıca Vakıfbank ihtiyaç kredisi masraf ödemeden de kullanılabiliyor. Vakıfbank 1.000-90.000 TL miktarındaki masrafsız ihtiyaç kredisine %1,25 faiz uyguluyor.

Vakıfbank’tan 48 ay vade ve %1,20 faiz oranıyla 10.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi alınması halinde kredinin aylık taksit tutarı 290,01 TL olurken kredinin faizini, vergilerini ve kredi tahsis ücretini kapsayan yıllık toplam maliyet oranı %19,0616 oluyor.

Vakıfbank kuruluş yıldönümü kredisine 5724’e SMS göndererek başvuru yapılabilirken Vakıfbank şubelerine müracaat ederek de başvuru yapılabiliyor.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Ticari Kredi Hesaplaması Nasıl Yapılır?

Ticari kredi, işletmelerin genişleme, ekipman yatırımı, stok finansmanı gibi çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için kullandığı...

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.