Ana SayfaEkonomiABD Hisseleri 3 Gün Üst Üste Değer Kaybetti

ABD Hisseleri 3 Gün Üst Üste Değer Kaybetti

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

ABD Hisseleri Değer Kaybetti

Haftanın ilk işlem gününe satış ağırlıklı başlayan ABD hisse senedi piyasaları gün içerisinde Chicago Fed Başkanı’nın açıklamalarının etkisi ile fiyatlandı. Pazartesi günü karışık bir seyir izleyen ABD hisse senetleri piyasaları kapanışta değer kaybetti ve değer kaybını üçüncü güne taşıdı. Haftanın ilk işlem gününde ABD hisse senedi piyasaları Hammadde, Teknoloji ve Tüketici Malları piyasalarında hisse senetlerinin değer kazanmasının etkisi ile yükselirken Finans, Kamu Hizmetleri ve Telekomünikasyon Sektörlerindeki hisselerin gerilmesi ile değer kaybetti.

ABD sermeye piyasalarının yakından takip edilen gösterge endeksi Dow Jones haftanın ilk işlem gününe kısa süreli bir düşüşle başlarken gün içerisinde en yüksek 20.955,45 puanı ve en düşük 20.885,70 puanı gördü. ABD’nin en önemli şirketlerinin hisselerini kapsayan Dow Jones Endeksi haftanın ilk işlem gününü bir önceki kapanışa göre yüzde 0,04 düşüşle 20.905,86 puanda tamamladı.

ABD sermeye piyasalarının kapsamlı gösterge endeksi S&P 500 haftanın ilk işlem gününe sert bir düşüşle başladı ve gün içerisinde en yüksek 2.379,55 puanı görürken en düşük 2.369,66 puanı gördü. S&P 500 Endeksi haftanın ilk işlem gününü bir önceki kapanışa göre yüzde 0,20 değer kaybı ile 2.373,47 puanda tamamladı.

New York Borsası’nda Pazartesi günü 1853 hisse senedi değer kaybederken 1345 hisse senedi haftanın ilk işlem gününü yükselişle tamamladı ve 53 adet hissenin değeri değişmedi.

NASDAQ Borsası’nda ise Pazartesi günü 1559 hisse senedinin değeri düşerken 1345 hisse senedi günü değer kazancı ile tamamladı ve 104 adet hisseni değeri sabit kaldı.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.