Ana SayfaEkonomiTuristler Gündüz Alışveriş Gece Eğlence Mekanlarında

Turistler Gündüz Alışveriş Gece Eğlence Mekanlarında

Yayın tarihi:

Kategori:

Google Haberlere Abone Ol:

Ülkelerindeki 13 günlük Nevruz Bayramı tatilini değerlendirmek için Türkiye’ye gelen İranlı turistler Van’da gündüzleri alışveriş merkezlerini hareketlendirirken geceleri ise eğlence mekanlarında hareketlilik yaşanmasına neden oluyorlar. Gelen turistler ile otelden, alışveriş merkezine, eğlence mekanlarına, restoranlarına kadar pek çok sektörde hareketlilik yaşanan Van’da esnaf İranlı turistlerden çok memnun olduğunu belirtiyor. Ekonomik açıdan hareketlilik sağlayan turistler nevruz öncesi başlayan yoğunluğu nevruz ile üst seviyelere çıkardı. Bu yoğunluktan çok memnunluklarını belirten şehir esnafı İranlı turistler için özel kampanyalar düzenlendiğini ve bu kampanyalardan çok memnun kalındığını söyledi.

Esnaf Durumdan Memnun

İranlı turistlerden çok memnun olduklarını belirten Van esnafı, turistler için çeşitli indirimlerin yapıldığını, şehir olarak misafirlerin memnun kalması için üstün gayret gösterildiğini ve şimdiye kadar bu konuda bir sorun yaşanmadığını, otellerde doluluk oranının yüzde 100’e dayandığını ve bu yüzden misafirlerin evlere konuk edildiğini Van halkının bu konuda çok özverili olduğunu söyledi. İranlı turistlerin Van esnafı için hem moral kaynağı hem de ekonomik canlılık sebebi olduğunu belirten esnaf nevruz tatili dönemini iyi değerlendirmek istediklerini belirtiyor.

Gündüz Alışveriş Gece Eğlence

Nevruz tatilini Van’da değerlendirdikleri için çok memnun olduğunu belirten İranlı turistler hem alışveriş hem de eğlence için Van’ın çok uygun olduğunu, gündüzleri alışveriş ile vakit geçirirken geceleri eğlence mekanlarında eğlendiklerini söylüyor.

Bu İmkanlar İran’da Yok

Tatil için Türkiye’yi ve Van’ı tercih etmekten çok mutlu olduğunu belirten İranlı turistler, Türkiye’de bulunan imkanların İran’da olmadığını hem otellerden hem de eğlence ve alışveriş mekânlarından çok memnun olduklarını belirtiyorlar.

Orhan Babaeski
Orhan Babaeskihttps://www.bankaciyim.net
Bankacılık sektörünü yakından takip eden Orhan Babaeski, bankacılık kariyeri alanında yaptığı araştırmaları içerikselleştirmeyi sever. Güncellemeler ve banka haberlerini yakından takip eden Orhan, kendi yorumlarıyla birlikte gelişmelerden haberdar olunması için içerikler hazırlar.

Merak ettiklerini sormak için:

Yorum alanını doldurun.
Lütfen adınızı buraya yazın

Aramıza Katılın

0BeğenenlerBeğen
0TakipçilerTakip Et
68TakipçilerTakip Et
2,210TakipçilerTakip Et
0AboneAbone Ol

Hayat Sigortası Kapsamı Nedir? Avantajları Nelerdir?

Hayat sigortası, sigortalı kişinin kendisini, yakınlarını çeşitli olumsuz durumlara karşı maddi olarak güvence altına...

TTNET Faturası Nasıl Ödenir ve Borç Öğrenme (ADIM ADIM)

İnternet erişimini sağlayan TTNET aboneleri için fatura ödeme ve sorgulama işlemleri artık çok daha...

Kripto Grafiklerini Anlama: Her Kripto Para Canlı Borsa Grafiklerini Aynı Gösterir mi?

Kripto para grafik analizi, kripto dünyasındaki tüccarlar ve yatırımcılar için temel bir beceridir. Bu...

Albaraka Türk Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi Arıyor!

Albaraka Türk Katılım Bankası, banka personel alımları kapsamında yayınladığı iş ilanı ile İstanbul Ümraniye...

İmza Sirküsü ve İmza Beyannamesi: Fiyatları, Farkı, Örneği

İmza beyannamesi ile sirküsü çok fazla karıştırılan iki kavram. Günümüzde bu iki kavram birbirinin yerine kullanılmaktadır.

Kariyer Yolculuğu: Denizbank Kariyer ve Kariyer Planlaması!

Denizbank Kariyer basamaklarına adım atmanın bir diğer yolu ise staj programlarına katılmaktadır. Staj sonrasında adayların mezun olmaları halinde banka tarafından iş fırsatları doğar.